Keho muistaa kaiken, mitä sinulle on tapahtunut – Näin autat itseäsi ja kehoasi paranemaan

Kehosi on kotisi koko elämäsi ajan. Vaikka muut kodit vaihtuvat vuosien varrella, tämä koti jää eikä jätä sinua koskaan, niin kauan kuin olet ja hengität. Mieti siis, mitä ajattelet kehostasi. Vihaatko kehoasi, koska se on sairas tai vääränlainen? Oletko katkera kehollesi, koska se petti sinut? Mitä tahansa ajatusenergiaa viljeletkin, tämä energia on aina kodissasi, kehossasi. Se vaikuttaa joka hetki jollakin tavalla myös terveyteesi.

Kehossa asuu koko elämänhistoriasi: keho ”muistaa” kaiken, mitä sinulle on tapahtunut. Myös se, mitä ajattelet menneisyydestäsi, vaikuttaa paranemisprosessiisi. Kun otat kehosi vastaan hyväksyvästi, vaikka se oireilisikin, luot luottamuksen energiaa, jolloin tila paranemiselle ja tasapainottumiselle vapautuu. Runoilija Nayyirah Waheed kuvaa paranemista näin: ”Pyydä anteeksi keholtasi. Ehkä sieltä alkaa paraneminen.”

Mistä tahansa oireesta tai sairaudesta olisikaan kohdallasi kyse, kehosi käy läpi jatkuvaa tasapainottumiseen tähtäävää prosessia. Voit parantaa elämääsi hoitamalla ja hoivaamalla kehoasi ja ajattelemalla siitä kaikeasta huolimatta hyvää. Vaikka kehosi kipuilisi, se pyrkii silti tasapainottumaan.

Kun välität kehostasi, välität itsestäsi. Keho kaipaa myötätuntoista huomiotasi, koska se on osa sinua. Toisin sanoen sinä tarvitset myötätuntoista huomiota, missä tahansa tilanteessa oletkaan juuri nyt.

Lainaus kirjasta Elämää voi aina parantaa. 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image