Keho muistaa kaiken, mitä sinulle on tapahtunut – Näin autat itseäsi ja kehoasi paranemaan

Kehosi on kotisi koko elämäsi ajan. Vaikka muut kodit vaihtuvat vuosien varrella, tämä koti jää eikä jätä sinua koskaan, niin kauan kuin olet ja hengität. Mieti siis, mitä ajattelet kehostasi. Vihaatko kehoasi, koska se on sairas tai vääränlainen? Oletko katkera kehollesi, koska se petti sinut? Mitä tahansa ajatusenergiaa viljeletkin, tämä energia on aina kodissasi, kehossasi. Se vaikuttaa joka hetki jollakin tavalla myös terveyteesi.

Kehossa asuu koko elämänhistoriasi: keho “muistaa” kaiken, mitä sinulle on tapahtunut. Myös se, mitä ajattelet menneisyydestäsi, vaikuttaa paranemisprosessiisi. Kun otat kehosi vastaan hyväksyvästi, vaikka se oireilisikin, luot luottamuksen energiaa, jolloin tila paranemiselle ja tasapainottumiselle vapautuu. Runoilija Nayyirah Waheed kuvaa paranemista näin: “Pyydä anteeksi keholtasi. Ehkä sieltä alkaa paraneminen.”

Mistä tahansa oireesta tai sairaudesta olisikaan kohdallasi kyse, kehosi käy läpi jatkuvaa tasapainottumiseen tähtäävää prosessia. Voit parantaa elämääsi hoitamalla ja hoivaamalla kehoasi ja ajattelemalla siitä kaikeasta huolimatta hyvää. Vaikka kehosi kipuilisi, se pyrkii silti tasapainottumaan.

Kun välität kehostasi, välität itsestäsi. Keho kaipaa myötätuntoista huomiotasi, koska se on osa sinua. Toisin sanoen sinä tarvitset myötätuntoista huomiota, missä tahansa tilanteessa oletkaan juuri nyt.

Lainaus kirjasta Elämää voi aina parantaa. 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image