Negatiiviset tunteet kuormittavat itseäsi ja muita – Opettele katsomaan maailmaa uudella tavalla

 

Jokainen meistä tuntee varmasti ainakin yhden ihmisen, joka etsii aina vikoja toisista. Nämä ihmiset nauttivat siitä, kun saavat puhua muiden virheistä, heikkouksista tai epäonnistumisista. Usein puheissa korostuu se, että he itse olisivat osanneet toimia huomattavasti muita paremmin. Nämä ihmiset ovat usein hyvin negatiivisia, varsinkin uusien asioiden ja ihmisten suhteen.

Jokainen meistä sortuu joskus negatiiviseen ajatteluun, siitä ei kannata lannistua. Se on osa ihmisyyttä.

Muiden kyttäämisestä ja negatiivisesta ajattelusta kannattaisi aina opetella eroon ja ympäröidä itsensä sellaisilla ihmisillä, jotka katsovat maailmaa avoimin mielin.

Mieti viittä tai kymmentä ihmistä lähipiirissäsi. Ajattele, mitä positiivista sinulle tulee heistä mieleen?

Kun seuraavaksi kohtaat nämä ihmiset, lausu nämä ajatukset heille ääneen. Positiivisten asioiden sanomisella on suuri vaikutus. Ihminen joka kuulee kauniita sanoja, tuntee olonsa arvokkaaksi omana itsenään. Hän tietää kuinka onnellinen olo sanoista tulee ja haluaa itsekin jakaa kauniita sanoja ympärilleen. Kun hän sitten puhuu sinusta tuttavilleen, hän varmasti sanoo sinusta hyviä asioita, koska itsekin toimit samalla tavalla.

Ihminen voi kuluttaa elämänsä siihen, että etsii aina virheitä muista ja katsoo, mitä muut ihmiset tekevät väärin. Tai ihminen voi keskittyä miettimään, mitä voisi itse tehdä elämässään oikein.

Vain toinen näistä reiteistä auttaa voimaan paremmin.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image