“En tiedä pidänkö vieläkin itseäni lihavana ja tykkäänkö reisistäni, yritän opetella tykkäämään” – 11 kokemusta laihduttamisesta

Kysyimme teiltä lukijoilta Facebookissa ja Instagramissa, oletko koskaan laihduttanut ja jos olet, niin miksi. Tällaisia vastauksia annoitte:

 • Olen, jotta olisin terveempi ja jaksaisin enemmän. Ennen kaikkea halusin olla lapsellemme läsnä.
 • En, koska mitkään kuurit eivät ole pysyviä, kyse on omien elämäntapojen pysyvistä muutoksista terveellisemmäksi ja sen olen tehnyt. Juuri pysyvien tapojen muodostaminen on se tärkein asia!
 • Olen laihduttanut, koska häpeä, en tykännyt reisistäni, pidin itseäni lihavana. En tiedä pidänkö vieläkin itseäni lihavana ja tykkäänkö reisistäni, yritän opetella tykkäämään.
 • Olen monta kertaa laihduttanut! Viimeinen pisara oli terveydelliset syyt, kuten monella muullakin. Yritän elämäntapamuutosta, että jaksaisin arjessa paremmin. Tavoitteet pitää olla realistiset, eikä kannata verrata itseään toisiin. Kun notkahduksia tulee, niin kuitenkin mennään eteenpäin.
 • En laihduttanut, mutta liikuntaa olen alkanut harrastamaan. Oman mielen vireyden vuoksi, liikunta tekee hyvää koko tilalle ja oloki on pirteämpi.
 • Laihdutin aiemmin, koska syömishäiriö pakotti. Nyt olen lopettanut laihduttamisen ja hyväksynyt itseni sellaisena kuin olen. Vielä kun saisi sen normielämän kuntoon ja ylläpidettyä terveyttä niin olisi hyvä.
 • Olen laihduttanut ja monista eri syistä. Ulkonäön takia, terveyden vuoksi ja toisen ihmisen odotuksia täyttääkseni. Se oli huonoin vaihtoehto ja syy. Hukkasin siinä itseni kokonaan.
 • En ole. Liikkuminen on elämäntapa. Pyrin syömään terveellisesti, mutta saa herkutellakin. Kohtuus kaikessa. Pääasia, että itsellä on hyvä olla.
 • Olen laihduttanut. Oman terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi. En halunnut aloittaa lääkehoitoja vaan pudotin painoani ja muutin ruokavaliotani sekä aloin liikkumaan luonnossa.
 • Olen, jonkinlaisesta häpeästä itseäni kohtaan. Enää en laihduta. Haen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tasapainoa.
 • Kyllä olen. Isoin motivaatio oli terveys. Tärkeintä on, että kroppani on nyt vahva ja terve, koska sen kanssa elän loppuelämäni.

  Lisää aiheesta Anu Marin kirjasta Laihdutuskoodi, jossa painotetaan, että elämä ei voi olla pelkkää laihdutuskuuria. Tutustu kirjaan TÄÄLLÄ.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image