Lempeyttä keholle -kortit

(6 tuotearviota)

24,90  (sis. alv)

Löydä syvempi yhteys omaan kehoosi! Lempeyttä keholle -korttien harjoitukset kutsuvat sinua lempeästi pysähtymään itsesi ja oman kehosi äärelle.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): lempeyttakehollekortit Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Lempeyttä keholle -kortit

Miten vahvistaa kehoyhteyttä? Miten kehittää itsemyötätuntoa ja sisäistä turvaa? Miten luon syvemmän yhteyden itseeni?

Lempeyttä keholle -kortit sisältävät 45 korttia, jotka auttavat pysähtymään itsesi ja oman kehosi äärelle. Korttien avulla voit vahvistaa kehoyhteyttä, kehittää itsemyötätuntoa ja sisäistä turvaa sekä syventää yhteyttä itseesi. Korttipakka sisältää 3 erilaista korttityyppiä; 1. keholliset harjoitukset, 2. pohdintatehtävät sekä 3. lupaukset keholle. Lempeyttä keholle -korteissa korostuu lempeys itseäsi kohtaan kaikissa korttien teemoissa.

Lempeyttä keholle -kortit jatkavat Kotona kehossa -kirjan tuttuja teemoja vahvistaen kehotietoisuutta, itsemyötätuntoa sekä kehon kokemista sisältä käsin. Korttien upeat maalaukset ovat joogaopettaja ja taiteilija Emmi Ohraniemen käsialaa.

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

… haluat löytää syvemmän yhteyden itseesi ja vahvistaa sisäistä turvaa
… haluat oppia arvostamaan kehoasi sisältä käsin
… haluat tutkailla, vahvistaa ja vaalia omaa kehosuhdettasi arjessa
… haluat tulla kehosi kanssa ystäväksi.

 

Korttien käyttöohjeet:

Sekoita Lempeyttä keholle -pakka. Nosta intuitiivisesti kortti ja ota hetki kehollesi kortin sanoman avulla. Voit halutessasi kirjoittaa oivalluksiasi ylös. Voit myös halutessasi valita tietyn korttityypin, jonka harjoituksia, pohdintoja tai lupauksien kanssa työskentelet.

Lempeyttä keholle -tortit sopivat hyvin myös ryhmässä käytettäviksi esimerkiksi työpajoihin, retriiteille ja valmennuksiin.

Huom. Jos jokin harjoitus herättää liian voimakkaita tunteita, ethän soimaa itseäsi ja pakota jatkamaan, vaan nosta uusi kortti. Intensiivisten ajatusten ja tunteiden keskellä voit myös aina pysähtyä, kiinnittää huomion ympäristöön, hengittää hetken ja vasta halutessasi jatkaa harjoitusta.

 

Palautteita korteista: 

”Lempeyttä keholle -kortit ovat tulleet käyttöön niin työssäni psykofyysisenä fysioterapeuttina kuin kotioloissakin. Korttien ihanan sanoman lisäksi ne ovat kuin taideteoksia.” – Annika

 

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijät:

Emmi Ohraniemi on taiteilija, joogaopettaja ja kirjoittaja. Emmi on kirjoittanut suosittua Kotona kehossa -nimistä blogia Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2018. Susanna Jussila  on keho-mieli -valmentaja ja väitöskirjatutkija. Susanna tunnetaan myös Sielun sopukoita -runoistaan ja saman nimisestä blogistaan. Emmiltä ja Susannalta on ilmestynyt myös Kotona kehossa -kirja. 

6 arviota tuotteelle Lempeyttä keholle -kortit

 1. Tuula Loppukaarre-Tikkanen (varmistettu kirjoittaja)

  En ole vielä muuta kuin vähän tutustunut kortteihin, mutta vaikuttavat hyviltä. Hankin ne , kun olen aloittelemassa opiskelua ja siellä on varmaan sitten myös tilaisuuksia käyttää kortteja ja tietysti omassa elämässä.

 2. Lauri (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat kortit käytän jokapäivä näitä kortteja .

 3. Jaana (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä minäkuvaa, kehokuvaa ja kehomieli-yhteyttä edistävät kortit sopivat hyvin yksilö- ja ryhmätyöskentelyyn. Korttien kaunis abstrakti kuvitus pitää mielen kortin tekstisisällössä.

 4. Minna Niemelä (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkään kovasti. Pistää pysähtymään ja miettimään.

 5. Sini (varmistettu kirjoittaja)

  Todellinen löytö! Nämä kortit ovat osoittautuneet erinomaisiksi työkaluiksi itsemyötätunnon harjoittamiseen ja positiivisempaan suhtautumiseen omaa kehoa kohtaan.

 6. Sanna Suomi (varmistettu kirjoittaja)

  Kauniit kortit, joita on helppo käyttää monella tapaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...