Jauhoton kardemumma-banaanipannukakku kutkuttaa makuhermoja ilman lisättyä sokeria

Himoitsetko makeita herkkuja päivittäin?

Ei huolta, resepteilläni voit herkutella terveellisesti, vaikka joka päivä, ilman että kerrytät kehoosi epäterveellistä sokerikuormaa. Jauhotonta pannukakkua nauttiessasi et uskoisi, että kehosi saa samalla kertaa hyödyllisiä ravintoaineita. Tämä lempeän makea ja kardemummainen pannukakku hupenee pöydästä pala toisensa jälkeen ihan huomaamatta.

KARDEMUMMA-BANAANIPANNUKAKKU UUNISSA

(pieni uunipellillinen)

3 luomu kananmunaa

3 luomu banaania

3 tl psylliumia

2 tl kardemummaa

1 tl leivinjauhetta

1,5 dl vettä / tai kasvipohjaista maitoa

ripaus vaniljajauhetta

ripaus suolaa

VAIHE 1) Muusaa banaanit. Yhdistä kaikki aineet taikinakulhossa ja vatkaa sekaisin. Tarkista maku.

VAIHE 2) Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja paista uunin keskiosassa, 200 asteessa, noin 20-25 minuuttia, kunnes pannukakun pinta on saanut hieman paahtuneen pinnan.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image