Ota parisuhteessasi haltuun arjen helpoin seksitemppu!

Suuteleminen ei ole sama kuin pussaaminen. Usein arjessa suuteleminen katoaa ja pussaaminen tulee tilalle.

Huuliemme kautta voimme kertoa antautumisestamme ja yhteydestämme kumppaniimme. Suudelmassa on voimaa, herkkyyttä, rakkautta, intohimoa, kiintymystä, rohkeutta, kiihkeyttä, halua, läsnäoloa, merkitystä. Siinä on pehmeyttä, syvyyttä, tunteita. Sen kautta olemme seksin ytimessä.

Suudelmassa yhdymme syvemmin kuin mitenkään muuten. Suudelmat vaihtuvat arjessa ja alkuhuuman hiivuttua pusuihin ja nopeisiin suikkasuihin. On eri asia suudella kuin pussailla. Suutelemalla voimme syventää suhdettamme. Voit pohtia yksin tai kumppanisi kanssa millainen suutelija sinä olet.

Kun suutelet ovatko huulesi kovat ja jännittyneet vai pehmeät, rennot ja antautuvat?

Päästätkö kumppanisi ahtautumaan itseesi huulin, hampailla, kielellä?

Maisteletko kumppaniasi suudellessanne?

 

Kahdeksan sekunnin suudelma

Amerikkailainen parisuhdeammattilainen John Gottmann on puhunut ja kirjoittanut kuuden sekunnin puolesta. Itse olen lisännyt siihen kaksi sekuntia. Puhun ja kirjoitan paljon kahdeksan sekunnin suudelman puolesta. Numero 8 on itsessään kuin suudelma; loputon, vuorovaikutuksellinen, kaartuva, soljuva, ääretön kalleelleen käännettynä.

 

Voisinko oppia hyväksi suutelijaksi?

Joskus saatamme kokea itsemme taitamattamaksi seksissä. Suuteleminen on mielestäni myös seksiä.  Emme opi seksitaitoja kuin harjoittelemalla, sama pätee suutelemiseen. Jos koet epävarmuutta suutelemisessa pyydä kumppaniasi kertomaan mikä tuntuu parhaimmalta.  Uskalla antaa ja ottaa vastaan palautetta.

Jokaisella on oma tapansa suudella ja saatamme tykätä myös erilaisista suudelmista. Usein juuri suun rentous on tärkeää. Kovilla huulilla, jäykällä leualla ja terävällä kielellä harvoin suudelmasta tulee niin itselle kuin kumppanille mieluista. Jotkut tykkäävät, että suudelmasta saa kuulua myös ääntä. Keskustele kumppanisi kanssa siitä mikä teille on mieluisinta.

 

Julkiset rakkaudenosoitukset

Itse tulen hyvälle tuulelle, kun näen ihmisten suutelevan toisiaan. Jokainen julkinen rakkaudenosoitus tuo minusta maailmaamme rakkautta näkyväksi. Suudelmat, pusut, halaukset, kädestä pitäminen, kosketus ovat asioita, joita maailmassa saisi olla paljon enemmän. Kaikki nämä ovat myös arkisia seksitemppuja parhaimmillaan. Niitä voi jakaa niin muiden läsnäollessa kuin lasten ollessa hereillä. Silloin seksiäkin tulee arkeen ja seksin suorituspaineet vähenevät!

 

Miltä tuntuu sinun ja kumppanisi näköinen suudelma?

Harjoittele kumppanisi kanssa uudenlainen, teidännäköinen suudelma. Suosittelen kokeilemaan myös kahdeksan sekunnin suudelmaa. Mikään ei estä teitä suutelemasta pidempäänkin! Tärkeää olisi kuitenkin suudella vähintään kerran päivässä pidempään.

Tuntekaa suudelmanne pyörteet, kaarevuus, vastavuoroisuus. Antautukaa suudelman kautta toisillenne. Olkaa läsnä ja tuntekaa mitä pidempi suudelma saa teissä aikaan.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image