Herätä luonnollinen luovuutesi – miten voisit olla kaikkea sitä mitä voit olla?

Kaikki ihmiset ovat luovia, mutta luovuus ilmenee usealla tavalla. Minun täytyy antaa itselleni lupa olla monella tavalla elossa: lastenkirjan kuvittaja, villinä vapaasti liikkuja, rauhallinen kotikissa, viileä viettelijätär ja leikkivä aikuinen. Joogi ja tanssija. Tulla itsekseksi ja täysin eloon omaan kehooni. Mieheni sanoi minulle, että elämä kanssani on vähän kuin olisi lapsen kanssa. Otin sen kohteliaisuutena! Sellaiseen tutkivaan asenteeseenhan olen pyrkinyt. Eli olemaan läsnä hetkessä ja huomaamaan pienimmätkin inspiroivat asiat.

Millä kaikilla tavoilla luovuutta sitten voisi elvyttää ja herätellä? Vaikeinta luomisessa on lakata itse estämästä villiä voimaamme. Olemme loistavia tuomaroimaan ja mitätöimään ideamme. Villi luova potentiaali virtaa parhaiten kun olemme paljaita, valmiita vastaanottamaan ja antamaan. Voimme aktivoida itsessämme tilan, jossa voimme tuntea enemmän kehollamme ja tuoda tietoisuuteen sen, miten monimutkainen ja täydellinen kokonaisuus olemme!

Ole utelias! Kysele, keskustele, etsi tietoa, ja kurkkaa nurkan taakse. Laita ruokaa aivan uusista ainesosista. Lue kirja minkä kohderyhmää et ole laisinkaan. Utelias ihminen ei koskaan tylsisty (vaikka sopiva määrä tylsistymistä, ruokkii sekin luovuutta!)

On syytä muistaa, että kaikki mitä luot näkyväksi, on jo luotu moneen kertaan alitajunnassasi. Ainoa tehtäväsi on synnyttää tekemisen liekki, alkaa luottaa omaan luovuuteen ja iloita siitä. Luovuus herää parhaiten nautinnon, kiireestä hellittämisen ja itsensä tuntemisen kautta! Ajatus kärsivästä taiteilijasta on mennyttä aikaa.

Kunnioita olemassaoloasi tekemällä joka päivä jotain luovaa. Piirrä vaikka et ”osaisi”, tanssi vaikka et uskaltaisi, laula vaikka joku kuulisi. Yllätä työpaikallasi tulemalla aivan eri vaatteissa töihin, naurata kunnes jotakuta itkettää, itke kunnes naurat, tee kehollasi muoto mitä et ole tehnyt aikoihin.

Etsi omaa flowtasi kunnes löydät sen. Ehkä se on kirjoittaminen, jooga-asanasta toiseen eri tavalla siirtyminen, kokkaaminen, valokuvaaminen, uuden reitin löytäminen päivittäiselle matkalle, jonkin osiin purkaminen ja uuden rakentaminen…

Avaa silmäsi! Elä superlatiivielämää. Syö parasta suklaata, hörppää samettisinta kahvia, anna maistuvin suudelma, kerro hölmöin vitsi, kirjoita hulluin tekstiviesti, vastaanota hellin halaus, irvistä naapurillesi kaamein irvistys, kuuntele parhain biisi, näe parasta ystävääsi ja leiki lasten, eläinten ja aikuistenkin kanssa. Rakastu joka päivä uudelleen. Rakastu puusta putoavaan lehteen ja omaan juuri heränneeseen peilikuvaasi.

Mitä sinä tarvitset, jotta voisit olla kaikkea sitä mitä voit olla?

Luovuus on muutoksen energiaa. Joskus muutos tulee vain pakon kautta. Tämä voi olla se kohta elämässä kun tipumme polvillemme katsomaan kuinka korttipeli romahtaa. Luovuuden voima voi olla struktuurin murskaava, mutta se vaaditaan, jotta tyhjältä pöydältä voi taas nousta esiin uutta – kuin uusi kuu, joka hetkeksi vajoaa varjoon ja nousee jälleen kirkkaana. Luominen on muutoksen ja uudelleen syntymän kohta.

Se, mihin kohdistat energiaa, kasvaa. Kun sähköistät sinussa olevan ja alati elävän luonnollisen potentiaalin, syntyy loputon virta. Mihin keskityt, on se mitä lopulta luot. Sinä valitset mihin tartut. Näe kaikki resurssisi ja mitä niillä valitset tehdä. Ala käyttämään taitojasi eri tavalla. Aloita jostain, ja jatka sinnikkäästi.

Luota, osaat kyllä!

 

Lisää inspiraatiota löydät tulevasta kirjastani Lumoava nainen – Tunne villi voimasi.

Valokuvat: Pixabay

Täältä löydät koottuna kaikki aiemmat kirjoitukseni.

 

Lumoava nainen -kirja Hidasta elämää -verkkopuodissa!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image