Voit olla vapaa vain, kun pystyt tekemään omiin unelmiisi johtavia valintoja ja tekoja

Jos et ole vielä löytänyt Sun Juttuasi – unelmatyötäsi – on siihen vain kaksi syytä. Joko et ole ryhtynyt etsimäänkään, tai olet luovuttanut liian aikaisin.

Ehkä tiedät hyvinkin, miltä polulta kutsumuksesi löytyisi, mutta valitset silti tutun ja vanhan reittisi, joka kiertää sen kaukaa. Tai ehkä olet jo kulkenut sitä kohti hyvän matkaa, mutta luovuttanut ensimmäisten tai viimeistään viidensien vaikeuksien edessä. Tai jopa juuri viime metreillä.

Useat polut voivat johtaa sinut päämäärääsi, vielä useammat voivat väistellä sitä taitavasti.

Vaihtoehtoja on. Aina. Silloinkin, kun muuta yrität väittää. Eikä aivan ihmekään, jos väität, sillä olethan vaihtoehtojen edessä jatkuvasti myös vaikeiden valintojen edessä.

Vapautesi on valinnoissasi

On mahdollista olla todella vapaa ja oman voimansa lähde vain ja ainoastaan, jos pystyy tekemään omaan hyvinvointiinsa ja omiin unelmiinsa johtavia päätöksiä ja tekoja.

Valinnoissa piilee myös vastuusi, mikä tekeekin niistä kivuliaita. Kun kantaa itse vastuun, ei ole ketään, ketä osoitella syyttävin sormin. Ei ketään, kenen selän taa voi paeta ruikuttamaan.

Syitä ja syntyjä siihen, miksi oma elämä ei ole eikä voi olla ideaalia, löytyy kyllä. Vastuun pakoilukeinojen repertuaaria piisaa uhriutumisesta heikoksi heittäytymiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Kun on uhri, kohtalo riepottelee, kun on heikko, ei tarvitse olla vastuussa vahvana olemisesta. ”Ei pysty, kykene, väärät olosuhteet, puuttuva koulutus, väärät ihmiset, väärässä asennossa olevat tähdet, väärää kaikki.”

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmisen uskomukset hänen omista mahdollisuuksistaan ja kykenemisestään tai kykenemättömyydestään määrittelevät eniten hänen elämäänsä, menestystään sekä omaehtoisuuden ja vapauden kokemustaan.

Määrittäviä tekijöitä eivät suinkaan ole akateeminen koulutus, muodolliset pätevyydet, hienot todistukset ja diplomit, joilla edelleen kyvykkyyttämme pääosin arvotetaan. Valitettavasti.

Pakeneminen, piiloutuminen, valitsemattomuus sekä vastuun välttely vaativat valtavasti ponnisteluja ja energiaa. Kun käyttää senkin energian unelmien saavuttamiseen, on jo huisin pitkällä.

Täytä itsesi rakkaudellasi

Mitä paremmin tunnet itsesi, sen paremmin tiedät, mitä todella haluat. Sen enemmän rohkenet luottaa itseesi ja omiin valintoihisi. Opit myös tietämään, mihin voit vaikuttaa ja mihin et. Mitä voit muuttaa, mitä et.

Itseen tutustuminen ei ole pelkästään helppoa. Mutta kun olet kärsivällinen ja itsellesi armollinen, huomaat jonain päivänä, että tapaamiset itsen kanssa ovatkin muuttuneet tärkeiksi ja jopa mutkattomiksi. Parhaimmillaan päiviesi viihteeksi ja hersyvän naurun kirvoittajiksi. Hyväksyt itsesi kaikkineen hymyillen ja lempeästi hymähdellen. Rakastut itseesi.

Kun opit rakastamaan itseäsi, olet rakkauden täyttämä ja tunnistat itsellesi väärät valinnat.

Kun kuuntelet sydämesi puhetta, olet varma itsestäsi. Kukaan ei uskaltaudu enää tuuppimaan sinua pois omalta tieltäsi. Kulkusi ja elämäsi on vaivattomampaa. 


Odotan tapaavani sinut valmennuksissani, joihin voit tutustua tästä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image