Lumoava nainen

Meri Mortin esikoiskirja on kiehtova matka naiseuden ytimeen.

HUOM! Painettu versio on loppuunmyyty. Kirja on kuunneltavissa äänikirjana kaikissa äänikirjapalveluissa. Jos sinulla ei vielä ole äänikirjapalvelua, saat BookBeatin käyttöösi 45 päiväksi maksutta.

Tuotetunnus (SKU): lumoavanainen Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

LUMOAVA NAINEN – Tunne villi voimasi

Lumoudu kehostasi ja villistä voimastasi! Jokaisen naisen sisällä piilee ikiaikainen elämänvoima, joka on koko hyvinvoinnin ydin💜

Lumoava nainen rohkaisee jokaista naista tutustumaan itseensä syvemmin tarjoten matkan naiseuden ytimeen. Kirja on kiehtova tarina naiseksi kasvamisen kipukohdista, sisaruuden voimasta ja siitä, kuinka nautinto sai jalansijaa arjessa.

Kirja tarjoaa tietoa kuun kierron vaikutuksesta omaan hyvinvointiin sekä ymmärrystä ja viisautta nauttia naiseudesta eri elämänvaiheissa. Omaan syklisyyteen tutustumalla ja kuunvaiheita seuraamalla voit oppia kunnioittamaan kehosi viisautta ja tuoda lisää nautintoa kaikkiin elämänvaiheisiin.

Inspiroivien harjoitusten ja täydentävien vinkkien avulla naisen kehon viisaus avautuu kaikessa kauneudessaan.

Meri Mort on suosittu joogaopettaja ja kuvittaja. Hän ohjaa luovuutta lisäävää ja vapauttavaa Vapauden joogaa, ekstaattista tanssia, sekä naisten sydänpiirejä. Merille tärkeintä on tutkiva asenne, yhteisöllisyys sekä ihmiskehon ainutlaatuisuuden huomioiminen. Hän nauttii niin elämän varjoista, kuin valosta ja rakastaa kuun valoa.

#lumoavanainen

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Selaa kirjaa klikkaamalla alla oleva video käyntiin:

Palautteita kirjasta:

Kirja on lumoavan kaunis, aito, ydintä koskettava, rohkea, todellinen, villi, luova…Kertakaikkisen upea! 

Kirja kuiskii kuun kautta suoraan sydämeen, luihin ja ytimiin asti. Niin lempeää viisautta – ja ihan parasta siskovoimaa! 

Kovaa kamaa! 

Mikä kertakaikkisen lumoava kirja! Tämä kannattaisi jokaisen naisen lukea. 

Kirja on tosi iso ja ihana herätys tutkimusmatkalle, sinne mitä minä oikeasti olen.

Kehoni riemuitsee viisaan naisen ja näkijän syklissään. Jo kirjan alkumetrit saavat minut sytyttämään kynttilöitä, sammuttamaan valot, telkkarin. Herättävät halun tanssia, saunoa, syventyä itseeni. Sydämeni laulaa.

Pakko hehkuttaa, että sinun kirja on kyllä ollut minulle tosi iso ja ihana herätys tutkimusmatkalle, sinne mitä oikeasti olen. Isolet o kiitos viisaista sanoista ja siitä, että olet auttanut minua löytämään sen mitäon olla nainen.

Olen aivan haltioissani. Kirja on niin lumoavan kaunis, aito, koskettava, rohkea, todellinen, villi, luova… Kertakaikkisen upea!

Lisätiedot

Paino 0,799 kg (kilogramma)
Mitat 22,6 × 17,5 × 2,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lumoava nainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...