Kuinka tulla ulos suojakuoristaan läheisessä ihmissuhteessa?

 

Luultavasti ihan jokainen meistä on kokenut läheisessä ihmissuhteessa ollessaan sen, että toinen yhtäkkiä katoaa kuoreensa.

Ja luultavasti ihan jokainen meistä on ollut itse se, joka menee kuoreen piiloon.

Ja usein käy niin, että kun toinen menee kuoreensa, se usein laukaisee toisessa hämmennyksen joka saa toisen… menemään omaan kuoreensa.

Näin kaksi toisilleen tärkeää ihmistä eivät enää kohtaakkaan. Toiselle mökötetään, tiuskitaan, vaietaan, tuhahdellaan tai poistutaan tilanteesta kokonaan. Kaikki nuo mallit ovat inhimillisiä. Mutta ne sattuvat MOLEMPIA.

Silloin kun minä vetäydyn, mökötän tai poistun, minua sattuu.  Kuoressa oleminen sattuu.

Yksi kipeimmistä asioista läheisessä ihmissuhteessa on yhteyden puute.

Tie ulos kuoresta kulkee oman haavoittuvaisuuden paljastamisen kautta. Ja siellä missä paljastetaan oma haavoittuvuus, voi syntyä ymmärrys ja myötätunto. Siellä voi syntyä jälleen yhteys.

Kaikissa suhteissa mennään ajoittain kuoriin ja luoliin. Sitä ei tarvitse, eikä voi täysin välttää. Mutta sen voi huomata. Ja huomata sen, miten kuorissa olo koskee. Se rohkaisee ottamaan askeleen kohti läheisyyttä ja yhteyttä.https://soundcloud.com/eevi-minkkinen/podcast-kuinka-tulla-ulos-kuoristaan-laheisessa-ihmissuhteessa

Kuuntele lisää podcastilta, jolla vastaan kuulijan kysymykseen siitä kuinka tulla ulos kuorestaan parisuhteessa.

 


💜 Autenttinen kasvu kysyy rehellisyyttä

Oletko valmis ottamaan vastuun omasta osuudestasi – armollisesti, rehellisesti ja myötätunnolla?  Parisuhteessa kysytään tiimipelaus taitoja, yhä uudestaan ja uudestaan me-henkeen palaamista.

Aito ja läheinen parisuhde verkkokurssi avaa inhimillisesti ja myötätuntoisesti tärkeitä itsetuntemuksen ja parisuhteen teemoja tuoden konkreettisia harjoituksia.

Kurssi on tarjouksessa 79€ hintaan (norm. 99€) kesäkuun loppuun saakka. Kurssi materiaali on käytössäsi syyskuun loppuun.

Tervetuloa mukaan!

Aito ja läheinen parisuhde verkkokurssi

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image