Aito ja läheinen parisuhde – Verkkokurssi yhteisen kasvun ja tunneyhteyden tueksi

💜 Yhdessä olette enemmän

Ei ole olemassakaan parisuhdetta, jossa ei koskaan nousisi haastavia tunteita tai tilanteita. Parisuhteesta voi tulla paikka, jossa vilpittömästi kasvatte yhdessä mutta olette silti yksilöitä. Tämä kysyy taitoja, joita ei koulussa valitettavasti opeteta. Aito ja läheinen parisuhde kysyy sitoutumista yhteiseen kasvuun, intohimoa ja sen vaalimista sekä avoimuutta ja tunnetason yhteyttä.

💜 Autenttinen kasvu kysyy rehellisyyttä

Oletko valmis ottamaan vastuun omasta osuudestasi – armollisesti, rehellisesti ja myötätunnolla?  Parisuhteessa kysytään tiimipelaustaitoja, yhä uudestaan ja uudestaan me-henkeen palaamista. Aito ja läheinen parisuhde verkkokurssi avaa inhimillisesti ja myötätuntoisesti tärkeitä itsetuntemuksen ja parisuhteen teemoja tuoden konkreettisia harjoituksia.

💜 Ymmärrystä lisääviä videoita ja harjoituksia

Kurssi sisältää 7 x n. 45min mittaista valmennusvideota, joissa parisuhteen tärkeitä ja joskus arkojakin teemoja käsitellään hyväksyvässä ja avoimessa hengessä. Mukana lisäksi harjoituksia yhdessä tehtäväksi.

Kurssin tiedot

✅ Kurssin voitte aloittaa vaikka heti
✅ Kurssi sisältää 7 x valmennusvideota (n. 45-50min/kpl)
✅ Mukana myös useampi pariharjoitus
Kurssi tarjouksessa 69 € (norm. 99 €) 31.1.2021
✅  Mukaan tarvitsee toimivan nettiyhteyden, sekä avoimen mielen ja herkän sydämen.
✅ Kurssille voi osallistua yksin tai yhdessä

Huom! Kurssi ei luonnollisestikaan korvaa pariterapiaa. Kurssia ei ole myöskään tarkoitettu tulehtuneeseen ja akuuttiin kriisitilaan, mutta kurssista voi toki olla hyötyä muun tuen ohella.

Kurssimateriaali on käytössäsi huhtikuun loppuun 2021.

Osallistu kurssille

Kurssilla käsiteltäviä teemoja

1. Mitä aikuinen parisuhde kysyy? Mitkä elementit tekevät suhteesta toimivan, mikä taas tuo suhteeseen haastetta JA MITEN näistä haasteista voisi mennä läpi yhdessä? Millainen alitajuinen malli minulla on parisuhteesta? Mitä on kasvaa suhteessa yhdessä?

2. Kiintymyssuhdemalli: Miten sinä kiinnyt? Jokaisella meistä on alitajuinen malli kiintymisestä joka aktivoituu lähes poikkeuksetta aikuisissa parisuhteissa. Tietoiseksi tuleminen omasta ja kumppanin kiintymystyylistä voi tuoda valtavasti ymmärrystä suhteestanne ja opitte lisäksi keinoja miten vahvistaa ja luoda välillenne turvaa sekä selkeyttä.

3. Elämänkaari ja erilaiset roolijaot – miten voisin olla suhteessa kokonainen? Parisuhteissa aktivoituu tyypillisesti erilaiset roolijaot sekä lapsuudessa opitut keinot hakea rakkautta. Miten arvokasta onkaan että näitä alitajuisia suhteen dynamiikkaan vaikuttavia asioita voi tunnistaa suhteessa ja harjoitella yhdessä hellittämään alitajuisista selviytymiskeinoista. Parhaimmillaan parisuhde on turvallinen tila saada korjaavia kokemuksia, vaikkei kukaan meitä voi eikä kuulu menneisyyden haavoilla pelastaa.

4. Emotionaalinen turva tuo tilan terveelle erillisyydelle: Miten luotte suhteen, jossa on turvallista olla oma itsensä? Monella meistä on vaillejäämisiä turvallisen kiintymyksen alueella. Mitä on emotionaalinen turva ja miten voitte vahvistaa sitä välillänne? Millaisia tarpeita teillä on ja miten ilmaisette ja huomioitte niitä?

5. Konfliktit ja kommunikaatio – Miten te kohtaatte haastavia tilanteita? Parisuhteessa tulee vääjäämättä vastaan tilanteita, jotka ovat kitkaisia. Konfliktien välttäminen ei ole suhteelle hyväksi – mutta viisaan ja sydämestä käsin kommunikoimisen taidot haastavissa tilanteissa ovat taito, jota on ensiarvoisen tärkeää harjoitella. Millaiset asiat ovat latautuneita, ja miten niiden latausta voisi purkaa?

6. Feminiininen ja maskuliininen energia. Feminiininen ja maskuliininen energia ovat kummatkin sekä miehessä että naisessa. Parisuhteessa vetovoiman kannalta feminiininen ja maskuliininen energia ovat oleellisia luomaan polariteettia. Mikä on feminiinisen energian syvin kaipuu, entä maskuliinisen? Miten voisimme jalostaa nämä lahjoiksi suhteessamme? Tässä osiossa tutkimme myös hieman seksuaalisuutta.

7. Yhdessä te olette enemmän ja olette silti aina yksilöitä. Tässä osiossa käydään suhteen näkökulmasta läpi merkityksellisen elämän 7 osa-aluetta, jossa pääsette yhdessä ja yksilöinä pysähtymään tärkeiden teemojen äärelle luoden suuntaa tulevaisuudelle, mutta ennen kaikkea arjelle joka tuntuu teille yhdessä merkitykselliseltä ja todelta.

Kurssi tarjouksessa 69 € (norm. 99 €) 31.1.2021 asti.

Kurssin ohjaa Eevi Minkkinen

Eevi Minkkinen on tamperelainen itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja, joka kirjoittaa Hidasta elämää -sivustolla Rosoista & pehmeää -blogia. Eeviltä on julkaistu Hidasta elämää -kirjaperheessä kaksi kirjaa: Ole itsellesi armollinen sekä Ymmärrä itseäsi ymmärrä suhteitasi.

Vaalikaa yhteyttänne <3

Opitte taitoja, jotka kulkevat mukananne parhaimmillaan vuosia ja lopun elämää.

Olemme mukana!

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image