3 ainesta, joista syntyy elämysten kesä – ihan ilmaiseksi

Antoisan kesän resepti on yksinkertainen:

  • Rakkaat ihmiset
  • Paljon ulkoilmaa
  • Koe läheisyyttä, rakkautta ja arvostusta

Siitä on hyvä lähteä liikkeelle. Suosittelen myös näiden yhdistämiseen kaksi pientä hienosäätöä.

Luontokylpylä

Ulkoilmakylpylä, joka sijaitsee kaikkialla maailmassa. Sähkömagneettinen säteily vaikuttaa moniin meistä. Parhaimpia tapoja on sulkea kännykkä, kun se on taskussa, olla vähemmän koneella ja enemmän ulkoilmassa kosketuksissa maahan. Mitä enemmän olemme suorassa yhteydessä äiti maahan, sitä vähemmän meillä on tulehdusta kehossa, jokainen tietää tämän intuitiivisesti. Se tunne, kun olemme kävelleet hiekalla järven tai meren äärellä pitkään. Se tunne, kun tulemme marjametsästä tai puutarhasta kädet mullassa. Jotain maagista tapahtuu, kun olemme yhteydessä elävään maaperään.

Kokeile näitä jos et ole vielä päässyt testaamaan:

– Juo lähdevettä kokonaisen viikon verran
– Pistä paljaat jalat maahan päivittäin
– Halaa puita (puut ovat myös elävää materiaalia)
– Makaa paljaalla iholla nurmikolla jalat ylös nostettuina
– Ui järvessä aina koneellisen kuormituksen jälkeen (esim. päivä tietokoneella)
– Sulje silmät ja kuuntele luontoa sekä aisti ympäristö
– Yövy teltassa

Uskalla rakastaa

Kesä vapauttaa meissä jotain maagista. Auringon valo tulee iholle, saa d-vitamiinitasot tappiin ja nostaa serotoniinit huippuunsa. Tästä ja lisääntyneestä ulkoilmasta johtuen voimme paremmin, elinvoimaisemmin. Kesällä liikumme, menemme ja olemme sosiaalisesti usein aktiivisia. Tunnemme elämän ja sen mahtavuuden soluissamme. Ihastumme usein kesällä, koska kaikki ihmiset näyttävät kiinnostavimmilta kuin harmaina aikoina talvella. Voisimme käyttää tätä lisääntynyttä energiaa hyödyksi. Voimme toki rakastella tai muuten ilakoida elämässä, mutta todellisille rakkauden sotureille ja niiksi pyrkiville suosittelen rakastamaan syvemmin.

Sen sijaan, että pidättelemme ja annamme pihtaillen rakkautta, kaada sitä tänä kesänä tynnyreittäin toisten päälle.

Kokeile mitä tapahtuu kun annat, ilman että odotat takaisin. Mitä tapahtuu silloin, kun päästät kaiken rakkautesi irti. Tämä ei välttämättä tarvitse tarkoittaa holtitonta käytöstä, vaan enemmänkin ilon sallimista elämääsi. Kesä on loistava aika tehdä se, vapauttaa rakkauden potentiaalisi. Se on kyllä jännittävää ja siinä ei ole takuita, mutta ei se haittaa. Elämä muutenkaan ei ole taattu, sama pistää rakkauden pöydässä kaikki peliin.

Hengitä, mieti ja tunnustele missä voit antaa enemmän, kenellä voit jakaa rakkautta syvemmin ja kenelle voit sanoa koko sydämestäsi ”minä rakastan sinua joka solullani”.

Hyvää ja rakkauden täyteistä kesää!

Kuvat: www.teemusyrjala.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image