Kuinka olisin itselleni riittävä ja hieman täydellisempi?

Kuva: Matilda Aaltonen, http://matildacantdance.tumblr.com
Kuva: Matilda Aaltonen, http://matildacantdance.tumblr.com

Edesmenneen Hidasta elämää -kolumnisti Mikko Palorannan intohimona oli auttaa ihmisiä löytämään omat voimavaransa. Mikon ajattelun taustalla on esimerkiksi päätelmä siitä, ettei ihminen voi auttaa itseään auttamatta muita, ja toisinpäin. Läheisten luvalla julkaisemme sivustolla Mikon viimeiseksi jääneen kolmiosaisen valmennuskurssin Rakasta itseäsi – vähennä stressiäsi.

Haluatko oppia vähentämään stressiä? Tuntuuko sinusta usein siltä, ettet riitä, osaa tai pysty? Ratkaisu tähän on opetella rakastamaan itseäsi uudella tavalla, ja olemaan itsellesi hieman täydellisempi. Valmennuksen ensimmäisessä osassa lähestytään stressinhallintaa arkielämän näkökulmasta, ja kannustetaan käyttämään sitä, mitä meillä jo on. Mikon mukaan jokaisella meillä on paljon enemmän kykyjä, mahdollisuuksia ja voimavaroja, kuin tulemme ajatelleeksi.

Tunteet ja tarpeet -kaavio
Tunteet ja tarpeet -kaavio

Rakasta itseäsi – vähennä stressiäsi

Osa 1 Kuinka olisin itselleni riittävä ja hieman täydellisempi?
Osa 2 Tunne, mitä haluat sanoa minulle?
Osa 3 Kuinka yhdistää ympäristö ja itseni siten, että se palvelee molempia?