Intuitiivinen elämä: 3 helppoa tapaa tehdä vuodesta 2015 paras ikinä

Joulun ja Uuden Vuoden vapaat on saanut minut taas hiljentymään rauhassa itseni äärelle. Kynä sauhuten olen kirjoittanut päiväkirjani sivuille mitä sisältäni kumpuaa. Hiljaisuudessa olen kuullut itseäni taas syvemmin ja puhtaammin.

Elämäonkuintaianomainenleikkikenttä

Olen ihmetellyt jo pidempään mikä on saanut minut jahkailemaan ja viivyttelemään tiettyjen asioiden kanssa, joita kohtaan tunnen intohimoa ja joita haluaisin koko sydämestäni tehdä.

Tiedätkö mitä tarkoitan?

Asioita, joita sydämesi huutaa sinulle oikeiksi, mutta joiden toteuttamista estää aina toinen toistaan ihmeellisemmät tekosyyt kuten esimerkiksi kiire, rahanpuute, lapsi, väsymys, kotityöt, sähköpostit – listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Kuulostaako tutulta?

Sain itse vihdoin tarpeeksi omasta vitkastelustani minulle rakkaiden asioiden suhteen.

Olen taas aktiivisesti hyödyntänyt kolmea toimivaa työkalua, joiden avulla tekosyyt ovat jääneet pois. Niitä ei kertakaikkiaan enää ole. Voi mikä vapaus ja innostus.

Haluaisinkin nyt jakaa nämä työkalut myös sinulle videon muodossa. Jos sinäkin haluaisit elää täydesti ja tehdä vuodesta 2015 tähän astisen elämäsi parhaan, niin tämä video on sinulle. Parasta vuotta 2015!

Rakkaudella,

Laura

————-

Tämä video on julkaistu myös HIMA Happiness -sivustolla www.himahappiness.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image