Haluatko lisää kipinää kohtaamisiin? – Elokuvatähden katse ja 4 muuta vinkkiä flirttailun saloihin

Muistatko kun lapsena, joku oli ihastunut sinun, hän töni, tökki ja nipisteli kun ei osannut oikein ilmaista mitkä olivat todelliset tunteet? Aikuisena kiusoittelemme toista kun haluamme herätellä kiinnostusta tai nauttia sähköstä ja eroottisesta energiasta välillämme.

Voit flirttailla katseilla, hymyillä, sanoilla, tekstiviesteillä, oman kumppanin tai satunnaisen ohikulkijan kanssa. Se voi olla spontaania tai hyvin suunniteltua.

Kun minä flirttailen, tunnen hehkuni ja olen sydän auki. Olen kosketuksissa omaan seksuaaliseen elinvoimaani ja omaan feminiiniseen ytimeeni. Sieltä käsin teot ja sanat virtaavat leikkisästi ja kepeästi.

Yleensä suomalaiset sanovat, että eivät ole hyviä flirttailemaan. Eikä ihme, eihän meitä ole opetettu siihen. Tässä muutama vinkki, miten sinusta voi tulla kesän kuumin flirttailija.

1. Avaudu aistillisuudellesi

Miten kohtaat elämän kun aamulla heräät? Sivele kehoasi sensuaalisesti, nauti pehmeistä lakanoista ja kauniista ympäristöstä makuuhuoneessasi. Anna auringon helliä itseäsi. Kenties kaivaudut hetkeksi kumppanisi kainaloon ja hengität hänen tuoksuaan.

Jatka päivääsi avoimin aistein: Mitä kaunista ja kiinnostavaa näet kohtaamisissasi ihmisissä? Kerro se heille ääneen. Se on hyvä alku flirttailulle.

2. Flirttaile itsesi kanssa

Se, minkälainen suhde sinulla on itseesi, heijastuu koko elämääsi ja kohtaamisiin muiden ihmisten kanssa.

Nautinto lähtee sinusta. Katso peiliin ja sano jotain rakastavaa tai hauskaa itsellesi: ”Tässä tulee kaupungin kuumin kissa”. Vinkkaa silmää ja lähetä lentosuukkoja peilikuvallesi. Turha vakavuus ja suorittaminen unohtuvat hetkessä ja nyt voit lähteä tutkimaan miten tämä kissa kohtaa muita kanssakulkijoita.

3. Anna itsellesi lupa leikkiä

Kun meistä tulee aikuisia, menetämme helposti leikkisän asenteen elämään. Elämä asettuu arkisiin uomiin ja muuttuu harmaaksi rutiiniksi. Flirtti on tapa tuoda eloa, kipinää ja uutta virtaa kohtaamisiin ja suhteisiin. Se värähtelee mahdollisuuksia ja luovuutta. Flirttailussa ei tarvitse olla päämääriä. Se saa olla leikkiä, jossa yhdistyvät jännittävällä tavalla viattomuus ja intohimo.

Flirttailu voi myös olla esileikkiä syvempään tai intiimiin kohtaamiseen. Annat tilaa haluillesi ja katsot mihin suuntaan ne haluavat sinua viedä.

4. Sinä asetat omat rajasi

Muistan nuoruudestani sanonnan: ” Jos antaa ymmärtää, pitää ymmärtää antaa”. Eli jos lähden flirttailemaan, niin homma täytyy hoitaa loppuun asti.

Minä olen pystynyt flirttailemaan vasta kun olen ollut täysin tietoinen siitä, että saan ja osaan sanoa koska tahansa ”ei”. Osaan asettaa rajani. Se, että flirttailet, ei ole lupaus seksistä tai mitään muustakaan. Se on kutsu yhteiseen leikkiin.

5. Elokuvatähden katse

Nyt pääset kokeilemaan elokuvatähtien viettelevien katseiden tehoa.

Intohimoinen katse: Katso häntä syvälle silmiin kiinteällä katseella, silmääkään räpäyttämättä. Toista mielessäsi uudestaan ja uudestaan lausetta: ” Minä rakastan sinua, minä vihaan sinua” . Anna lauseen vaikuttaa katseeseesi ja hengitykseesi. Ilmassa on kiihkoa.

Kiusoitteleva katse: Katso häntä hetki silmiin, käännä pääsi ja katseesi poispäin katsoen alaspäin. Vilkaise kaksi kertaa nopeasti hänen silmiinsä ja pois. Hymyile itseksesi salaperäisesti. Anna tämän ujon tai viettelevän katseen vaikuttaa sinuun ja häneen.

Flirttailu on leikkiä elämän kanssa. Se luo elävän yhteyden toiseen ihmiseen. Flirttaillessa saat nauttia elämästä täysin siemauksin.

Kuva: Maria Markevich/ Shutterstock


Hehkuvan naisen salaisuuksia -kirja Hidasta elämää -verkkopuodissa!

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image