Ale!

Hehkuvan naisen salaisuuksia

26,51  (sis. alv)

Löydä sisäisen hehkusi, herkkyytesi ja rohkeutesi! Kirsti Kuosmasen Hehkuvan naisen salaisuuksia rohkaisee jokaista naista tulemaan sinuiksi oman kehonsa ja seksuaalisuutensa kanssa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): hehkuvanainen Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

HEHKUVAN NAISEN SALAISUUKSIA – Aikuisen naisen voimakirja

Kirsti Kuosmasen kiehtova elämäntarina kuljettaa kohti säteilevää naiseutta. Kirjan avulla voit löytää sisäisen hehkusi, herkkyytesi ja rohkeutesi. Kirjan tarinat ja monipuoliset harjoitukset kannustavat naista nauttimaan omasta kehostaan ja aistillisuudestaan.

Tämä kirja on Sinulle, joka haluat…
– kokea että olet riittävä ja lopettaa itsesi ja kehosi kritisoimisen
– löytää itsevarmuutesi ja nauttia naiseudestasi koko olemuksellasi
– lisää aistillisuutta ja nautintoa arkeesi
– rakastua itseesi ja kehoosi
– puhjeta kukkaan ja kukoistaa naisena
– ymmärtää naiseutta ja feminiinisyyttä syvemmin
– kokea enemmän rakastavaa yhteyttä itseesi ja kumppaniisi
– heittäytyä rohkeasti nauttimaan kehollisuudestasi
– jakaa kaiken tämän tulevan tai nykyisen kumppanisi kanssa.

Kuosmasen tavoitteena on kirjassaan tarjota avaimia kukoistavan elämään ja rohkaista ihmisiä tulemaan sinuiksi oman kehonsa ja seksuaalisuutensa kanssa.

Kirsti Kuosmanen on näyttelijä, psykoterapeutti, tantraopettaja sekä rakkaus- ja parisuhde valmentaja. Hän haluaa inspiroida sinua sytyttämään sisäisen tulesi, löytämään nautinnon ja intohimon elämääsi. Kirsti rohkaisee työssään ihmisiä löytämään oman voimansa, luovuuden, vapauden ja astumaan kukoistukseen. Kirsti kirjoittaa Hidasta elämää -sivustolle Naisen nautinto -blogia. 

 

Palautteita kirjasta: 

”Tämä on ihana! Viime yönä jäin koukkuun ja luin, itkin, nauroin, tein tehtäviä ja hurmaannuin energiasta. Tästä kirjasta välittyy rakkaus ja aito halu jakaa. Voin vain ihailla kuinka kauniisti puet nämä asiat sanoiksi.”

”Juuri nyt oli oikea hetki kuunnella kirja , löysin itsestäni sen puolen, joka on aivan liian monta vuotta jo uinunut unillaan. Ja minusta tuntuu, että minä olen niin paljon itsevarmempi ja voimakkaampi nyt – hyvällä tavalla… naisellisella tavalla.”

”Kiitän ja iloitsen siitä, että annat sisäiselle maailmalleni vahvistusta ja tiedon siitä, että en ole yksin. Olen yksi nainen muiden kaltaisteni joukossa.”

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Meidän ihanat muistikirjat, päiväkirjat ja voimavihkot tänä viikonloppuna superalessa -25% ❤ Etu aktivoituu koodilla SYYS25 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 21 saakka.
Tästä puotiin!
close-image