Kuinka yhdistää ympäristö ja itseni siten, että se palvelee molempia?

Kuva: Matilda Aaltonen,
Kuva: Matilda Aaltonen, http://matildacantdance.tumblr.com

Edesmenneen Hidasta elämää -kolumnisti Mikko Palorannan intohimona oli auttaa ihmisiä löytämään omat voimavaransa. Mikon ajattelun taustalla on esimerkiksi päätelmä siitä, ettei ihminen voi auttaa itseään auttamatta muita, ja toisinpäin. Läheisten luvalla julkaisemme sivustolla Mikon viimeiseksi jääneen kolmiosaisen valmennuskurssin Rakasta itseäsi – vähennä stressiäsi.

Rakastatko itseäsi niin paljon, että uskallat laittaa itsesi peliin itsesi vuoksi? Kuinka voit pyytää muilta tukea stressaavissa tilanteissa? Annatko myös muille tilaisuuden vaikuttaa? Kun annat itsestäsi enemmän, sitä enemmän pystyvät muutkin auttamaan sinua. Valmennuksen kolmannessa ja viimeisessä osassa Mikko selventää ympärillä olevien ihmisten asemaa suurena voimavarana. Tätä voimavaraa käytettäessä molemmat osapuolet ovat voittajan puolella. On myös itse oltava valmis antamaan, jos odottaa jotakin toiselta.

Rakasta itseäsi – vähennä stressiäsi

Osa 1 Kuinka olisin itselleni riittävä ja hieman täydellisempi?
Osa 2 Tunne, mitä haluat sanoa minulle?
Osa 3 Kuinka yhdistää ympäristö ja itseni siten, että se palvelee molempia?

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image