Tunne, mitä haluat sanoa minulle?

Kuva: Matilda Aaltonen, http://matildacantdance.tumblr.com
Kuva: Matilda Aaltonen, http://matildacantdance.tumblr.com

Edesmenneen Hidasta elämää -kolumnisti Mikko Palorannan intohimona oli auttaa ihmisiä löytämään omat voimavaransa. Mikon ajattelun taustalla on esimerkiksi päätelmä siitä, ettei ihminen voi auttaa itseään auttamatta muita, ja toisinpäin. Läheisten luvalla julkaisemme sivustolla Mikon viimeiseksi jääneen kolmiosaisen valmennuskurssin Rakasta itseäsi – vähennä stressiäsi.

Uskallatko katsoa itseäsi uudella tavalla? Pakenetko negatiivisia tunteitasi, vai menetkö niitä kohden? Hyväksymällä kielteiset tunteet on helpompi rakastaa itseään. Valmennuksen toisessa osassa Mikko esittelee arkielämän stressaavia tilanteita, ja antaa työkaluja, joilla niistä on mahdollista selvitä ilman stressiä. Hän haastaa kuulijat kunnioittamaan ja arvostamaan itseään, sillä vain itse voit tietää, toteutuvatko tarpeesi.

Välitehtävä

Rakasta itseäsi – vähennä stressiäsi

Osa 1 Kuinka olisin itselleni riittävä ja hieman täydellisempi?
Osa 2 Tunne, mitä haluat sanoa minulle?
Osa 3 Kuinka yhdistää ympäristö ja itseni siten, että se palvelee molempia?

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image