Huomaatko elämässä enemmän mahdollisuuksia vai rajoituksia? – Käytä tätä avainta vapauttamaan sisäinen ilosi

Luovuus ei ole tietynlainen taito vaan tapa suhtautua elämään. Se on halua oppia uutta – elämästä ylipäätään, mutta myös itsestään. Kun uskallat lähteä ihmettelemään uutta ja epävarmaa, olet samalla luovuutesi äärellä.

Luovuus ei ole taiteellinen lopputulos vaan rohkeaa heittäytymistä niiden asioiden pariin, jotka sinua kutsuvat. Et odota varmaa, ehdotonta lopputulosta, vaan lähdet tutustumaan mihin tahansa uuteen, mikä herättää kiinnostuksesi.

Luova ihminen näkee ympärillään tilaisuuksia toteuttaa itseään eri tavoin. Kun päästät irti siitä tarinasta, että enhän minä ole luova, olet uudenlaisen vapauden äärellä. Näet elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin rajoituksia. Pääset hyödyntämään omaa potentiaaliasi laajemmin. Voit antaa elämän voimasi virrata vapaasti.

Luovuus ei siis ole voimia vievä suoritus vaan tapa tuoda toivoa ja iloa väsyneen elämään. Kun kytkeydyt luovaan energiaasi, vahvistat myös luontaista elämän voimaasi. Luovuuden syklien mukaan eläminen voi auttaa sinua heräämään henkiin väsyttävien vaiheiden jälkeen – ja vähitellen jopa kukoistamaan.

Avainsana luovuuteen on uteliaisuus. Mikä sinua kiinnostaa ja kiehtoo, vaikket vielä tietäisi asiasta mitään?

Mikä tekeminen tai oppiminen olisi sinusta kiehtovaa, vaikket tietäisi yhtään, saatko koskaan aikaan valmista lopputulosta?

Mitä haluaisit tehdä tai opetella siksi, että se tuottaisi puhtaasti iloa?

Minkä pariin heittäytyisit, jos antaisit itsellesi luvan olla tehoton ja hyödytön?

Luovuus voi toki tuottaa myös jotain tehokasta ja hyödyllistä, mutta usein alkuvaiheessa on tärkeä päästää irti tehokkuuden tarpeesta. Hyödyllinen lopputulos syntyy jos on syntyäkseen – anna uteliaisuuden yksinkertaisesti lähettää sinut liikkeelle. Silloin elämän voimasi pääsee virtaamaan.

Luovuus ja itseilmaisu voivat näyttäytyä lukemattomissa eri muodoissa. Sinun ei vielä aloittaessasi tarvitse tietää, mihin uteliaisuuden polku sinua vie. Anna tien avautua askel askeleelta. Mutta luota siihen, että kiinnostuksen tunteeseen on jokin syy. Mikä tahansa saakin uteliaisuutesi heräämään, siellä on avain luovuuteesi ja elämän voimaasi.

Kun kaipaat elämääsi jotain uutta ja ihanaa (mutta et oikein tiedä mitä), Luovuuskartta-workshop on sinua varten! Workshop pidetään la 6.1.24 Zoomissa (tallenne saatavilla). Katri Syvärisen inspiroivassa ohjauksessa löydät lisää avaimia luovuuteesi. Ihana aloitus uudelle vuodelle – tutustu ja varaa paikkasi

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image