Elämässä navigoiminen ei aina ole helppoa – entä jos tulevana vuonna vastaisit sisäiseen kutsuusi?

Elämässä navigoiminen ei aina ole helppoa. Kuinka löydät yhteyden sisimpääsi? Voisiko 2024 olla se vuosi, jolloin alat tehdä tilaa luoville unelmillesi, salaisillekin? Luovuus on jo sinussa, vaikka se tuntuisi olevan kadoksissa… Mikä parasta: luovuuteen on monta tietä. Tule uuden vuoden alkajaisiksi kokoamaan oma Luovuuskarttasi!

Moni ajattelee, että enhän minä ole luova. Usko pois, tiedän tunteen! Suurimman osan elämästäni ajattelin luovuuden olevan jokin taiteen tekemisen taito, joka ihmisellä joko on tai ei. (Minulla tietenkään ei.)

Mutta luovuus ei ole vain harvoille jaettu lahja vaan voima, joka on kaikissa, myös sinussa, kun opettelet vaalimaan sitä. Luovia unelmia voi ruokkia kuka tahansa – ja niin kannattaa tehdä!

Luovuus ei ole suoritus, vaan se voi antaa energiaa

Uuden ajan luovuus voi olla hoitavaa ja vapauttavaa itsensä etsimistä ja ilmaisemista, vaikka haparoidenkin. Parhaimmillaan saat luovista tuokioista energiaa, levollisuutta ja suuntaviivoja elämääsi. Saatat löytää oman luovan flow-tilasi, jossa yhdistyvät rentous ja inspiraatio. Ei ole kiire suorittaa mitään, mutta luot lempeästi tilaa jollekin uudelle ja kutkuttavalle.

Luovuus on tapa katsoa elämää uteliain, taianomaisin silmin.

Luovuuskartta-workshopissa autan sinua aktivoimaan sisäisen kompassisi ja löytämään oman suuntasi. Workshopissa pääset tutustumaan luovuuskartan tärkeisiin etappeihin lempeän kehollisesti, mielikuvien kautta ja sitten valitsemallasi tavalla: voit kirjoittaa, piirtää, maalata, askarrella – aivan kuten itse haluat!

Sinun ei tarvitse workshopin aikana saada aikaan mitään suurta ja näkyvää, jos et halua. Voit levätä workshopin tunnelmassa ja pohdiskella harjoitusten teemoja omaan tahtiisi. Halutessasi voit jatkaa Luovuuskartan työstämistä myöhemmin itsenäisesti. Ehkä otat siitä työkalun, jonka pariin voit palata säännöllisesti, kun haluat kirkastaa suuntaasi.

Mitä kaipaat uuteen vuoteen?

Vuoden alussa on täydellinen hetki pysähtyä tunnelmoimaan uutta ja ottaa pieniä askelia kohti luovaa taikaelämää. Tule mukaan ammentamaan uskoa luoviin unelmiisi. Tarvitset vain hippusen seikkailumieltä 🙂

Luovuuskartta-workshop sopii sinulle, joka

– tarvitset tukea ja vahvistusta itsesi ilmaisemiseen
– pelkäät näkyväksi tulemista tai epäonnistumista
– kaipaat elämääsi jotain ihanaa kaiken kuormittavan keskellä (edes hetkeksi!)
– kadotat helposti itsesi arjen keskellä
– koet elämäsi tylsäksi ja harmaaksi
– haluaisit löytää oman luovuutesi, mutta et tiedä, mitä se voisi tarkoittaa
– kuulet sisälläsi jonkinlaisen kutsun seikkailuun, mutta et tiedä, mihin suuntaan lähteä

Luovuuskartta-workshop sisältää

– Luento-osion, jolla saat tienviittoja luovalle polullesi
– Lempeän kehollisen harjoituksen, jossa pääset kokemaan luovuuskartan kiehtovat mutkat ja lumoavat maisemat
– Luovuuskartan osa-alueiden työstämistä valitsemallasi tavalla: kirjoittamalla, piirtämällä, askartelemalla tms.
– Mielikuvaharjoituksia, joiden äärellä voit levätä ja kohdata rauhassa itsesi

Harjoitukset sopivat kaikentasoisille. Jokainen voi soveltaa harjoituksia omaan tilanteeseensa sopivaksi.

Workshopin ohjaa henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija & joogaohjaaja Katri Syvärinen. Katrin ohjaustyyli on inspiroiva, vaikuttava ja lempeän salliva. Etänäkin Katri luo harjoituksiin turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja kohdata itsensä.

Ajankohta:
La 6.1.2024 klo 10–14
(Zoomissa – tallenne saatavilla)

Hinta (sis. alv. 24 %):

59 e, kun ilmoittaudut ti 2.1.24 alkaen

Hinta sisältää:
– workshop-ohjelman
– Spotify-soittolistan käytettäväksi harjoituksen taustalla
– tallenteen workshopista käyttöösi 1 kk ajaksi
– ohjeet, joiden avulla voit jatkaa Luovuuskartan työstämistä itsenäisesti tapahtuman jälkeen

Paikkoja on rajattu määrä!

Kyllä, ilmoittaudun mukaan!

Heti ilmoittautumisen jälkeen saat paluupostina ohjeet kurssisivulle kirjautumiseen (tarkista myös roskaposti!). Kurssisivulta löydät Zoom-linkin, tapahtuman jälkeen tallenteen sekä valmistautumisohjeet. Varaa ennen workshopin alkua valmiiksi haluamasi tarvikkeet kirjoittamiseen (muistikirja tai vihko ja kyniä), piirtämiseen tai askarteluun (esim. pahvi tai luonnoskirja, lehtiä, askartelupapereita, tusseja, sakset, liimaa tms.), valintasi mukaan.

HUOM! Jokainen vastaa itse siitä, että hänellä on osallistumiseen tarvittava nettiyhteys, laite ja Zoom-ohjelma. Tulethan hyvissä ajoin linjoille tarkistamaan, että saat yhteyden toimimaan. Kurssisivulta löydät ohjeistuksen Zoomin käyttöön, mutta emme voi antaa henkilökohtaista ohjausta teknisissä kysymyksissä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image