Olet ihana ja rakastettava riippumatta siitä, peilautuuko se sinulle toisten kautta takaisin – lempeä ajatus päivääsi

Rakastettavuutesi, ihanuutesi, lahjasi ja uniikki pörhelyytesi ei ole yhtään vähemmän totta vaikka sitä ei aina peilattaisi ulkopuoleltasi niin kuin kaipaisit. Ihan sama juttu kuin se, ettet ole yhtään vähemmän arvokas ja rakastettava silloin, kun joku toimii ikävästi kanssasi tai sinua kohtaan.


Muiden ihmisten peilauksella / toiminnalla / ajatuksilla ei ole tekemistä arvomme kanssa – olemme vain oppineet ajattelemaan niin. Silti on ihan mahdollista tulla  riippumattomaan itsearvostuksen kokemukseen, menneestä, tulevasta tai tämän hetken pöhinöistä riippumatta. Jos on ollut tai nyt on vaikeaa, ei se vähennä arvoasi lainkaan. Oman arvosi kokemusta vahvistaa tai himmaa se, kuinka itse kohtelet itseäsi. Haetko itsellesi apua ja inspistä löytää lempeämäpään suhteesi itsesi kanssa? Vai tyydytkö siihen, että sinulla on kurja olo itsestäsi? Annatko itseäsi kohdella huonosti? Jätätkö asiat selvittämättä? Odotatko rakkautta ja hyväksyntää sieltä, mistä sitä ei tähänkään asti ole tullut? Suostutko pienentämään itseäsi suhteissa? Suostutko suorittamiseen vai haluaisitko sitoutua (lempeästi) tutkimaan, kuinka voisit voida paremmin?

 

Ja samalla: saatko olla ihan oma, keskeneräinen reissulaisesi? Riippumatta siitä, kenen kanssa nyt on vastakarvaan hommelit tai mikä elämässä ei toimi? Että mitä jos säkenöisi ihan vain itselleen? Sallisi itselleen hyvää (lämpimät villasukat, kupin teetä, lepoillan)?

Kuva: Unsplash


Voimauttavat kurssini ja terapeuttisen valmennukseni löydät TÄÄLTÄ.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image