Voiko tulinen hurjapääkin löytää sisäisen rauhan? – Satu Silvon 4 vinkkiä tasapainoon

Valon pisaroita podcast

Hidasta elämää – Valon pisaroita -podcastissa näyttelijä Satu Silvo pohtii kipuja ja pelkoja elämässään. 20 vuotta sitten tapahtunut rinnekoneonnettomuus vaikuttaa kehossa vieläkin.

”Meillä kaikilla on kehossa kaikenlaisia jälkiä läpi elämän, myös henkisesti ja solutasolla”, Satu sanoo.

Vaikka Satu tunnustautuu tuliseksi hurjapääksi, lempeyden kautta hän kokee löytäneensä sisäistä rauhaa. Tässä Satun 4 vinkkiä tasapainoon:

  1. Liikunta ja meditointi tasapainottavat. ”Mä teen paljon meditatiivista työtä, iyengarjoogaa, liikun metsässä ja pyöräilen sähköpyörällä. Ne kaikki purkaa vääränlaisia jännitteitä kehosta.”
  2. Mene kohti pelkojasi. ”Pelkoa ja kipua kohti lempeydellä.”

    Satu Silvo vieraana Valon pisaroita -podcastissa. Haastattelijana Pequ Nieminen.
  3. Luota siihen, että löydät vastauksen. ”Jos sul on se kysymys, et miten mä löydän sen, mikä mua voi auttaa, niin se tulee vastaan. Mä oon siitä satavarma. Mut sit sitä täytyy tahtoa niin että on valmis siihen muutokseen. Usein pelon ongelma on se, et mitä jos tää onnistuukin, mitä jos tää pelko lähtee, mitä jos mä saankin sen uuden elämän, niin onks musta siihen.”
  4. Älä lannistu. ”Ei kannata masentua, et en mä nyt tommoseen pysty. Ei pystykään suorilta käsin. Pitää harjoitella ja uskaltaa, mennä niitä pelkoja kohti, jos epäonnistuukin.”

Mikä kaikki Satua on auttanut löytämään kehon ja mielen tasapainon? Pelkääkö Satu enää mitään? Kuuntele koko jakso Storytelistä.

Etu Hidasta elämää -lukijoille: 30 päivää ilmaista kuunteluaikaa uusille Storytelin käyttäjillä kun rekisteröidyt täältä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image