Opi sytyttämään intohimo ja hehku itsessäsi arjen puurtamisen keskellä – 3 tärkeää vinkkiä

Elämä on usein arkista puurtamista ja puskemista. Moni ihmettelee, että miten ja missä välissä sytytän intohimon ja hehkun itsessäni?

Meitä naisia on opetettu antamaan muille ja huolehtimaan toisista. Usein elämässämme antaminen ja vastaanottaminen ovat epätasapainossa.

Osa antamisesta lähtee ihanasta feminiinisestä hoivaavasta energiasta, joka kuuluu perusluontoomme ja on hieno vahvuus. Mutta helposti se vinksahtaa siihen, että me suoritamme ja kontrolloimme.  Me annamme itsestämme ihan liikaa joko marttyyrimaisesti tai  huomaamattamme ja elämme yli voimavarojemme. Suorituskeskeinen kulttuurimme yhdistettynä hoivaavan luntoomme uuvuttaa naisen kuin naisen.

Yksi tärkeimpiä feminiinisiä taitoja on vastaanottaminen. Muuten olemme kuin kuivunut lähde, joka yrittää kärsien juottaa janoisia viimeisillä pisaroillaan. Entäpä jos olisimme maljoja, jotka ovat niin täynnä, että ne pursuavat yli rakkautta ja runsautta?

3 tärkeää vinkkiä hehkun sytyttämiseen

1. Motivaatio

Lähde etsimään ja kirkastamaan motivaatiotasi ja kysy itseltäsi : ”Mitä hyvää se toisi minulle, jos sytyttäisin intohimon ja hehkun itsessäni?” Minkälaista elämää eläisin? Minkälaiseksi naiseksi tuntisin itseni?

2. Rehellisyys

Kannattaa myös rehellisesti miettiä, mikä on se hinta jonka maksan, jos jatkan tätä samaa rataa, jossa vain puurran ja pusken. Mitä se tekee terveydelleni? Mitä se tekee ihmissuhteilleni ja parisuhteelleni? Mitä se tekee itsetunnolleni?

3. Nautintoharjoitus

Tee lyhyitä ja helppoja nautintoharjoituksia päivittäin. Voit joskus ottaa pidemmän sooloseksi session ja tutustua syvemmin nautintoosi, mutta arjen keskellä lyhyet harjoitukset ovat ensiarvoisen tärkeitä. Ja se, että teet niitä  säännöllisesti, joka päivä.

Harjoitus voi kestää vain 3 minuuttia. Silloin ei ole tekosyitä siihen, että ei ehtisi. Kynnys pitää ylittää ja voit houkutella itseäsi ajattelemalla, että teet harjoitusta vain minuutin. Se ei ole mistään pois. Yleensä sitä innostuu kun tuntee, kuinka hyvää harjoitus tekee ja tulee tehtyä pitempään.

Lyhyt nautinto harjoitus voi olla tanssimista tai keinumista suosikkikappaleesi tahdissa, suihkussa käydessäsi voit keskittyä tietoisesti levittämään hyväntuoksuista saippuaa kehollesi. Voit hieroa hetken rintojasi sensuaalisesti, jotta saat lymfanesteet ja hyvänolon hormonit virtaamaan kehossasi. Voit keskittyä haistelemaan ihania tuoksuja, maistelemaan herkullisia makuja. Tärkeää on nautinnollinen yhteys kehoosi ja kehosi tuntemusten aistiminen. Näin virität kehosi ja mielesi nautinnon ja hehkun taajuudelle.

Feminiininen tie on palvella ja johtaa nautinnon kautta. Varmista, että sinun maljasi on täysi.

Kuva Alex Blajan/ Unsplash

Tervetuloa Sensuaalisen naisen nautinto- verkkokurssille, löytämään kukoistava ja rakastava yhteys kehoosi sekä vaalimaan sielukasta, sensuaalista seksuaalisuuttasi. Kurssi alkaa 27.2. 2023.


 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image