Reagoitko vastoinkäymisiin vetäytymällä kuoreesi vai avaamalla sydäntäsi?

Vaikeuksien äärellä voit reagoida kahdella tavalla.

Ihmistasolla lähestymme elämää usein pelosta ja erillisyydestä: vastustamalla, sulkeutumalla, eristäytymällä, vetäytymällä kuoreen, kieltäytymällä kokemuksesta. Tällöin vaikea kokemus saa sinut supistumaan, se luo sinulle uusia rajoittavia uskomuksia.

”Sen kerran kun yritin, pieleen meni. Turha on enää yrittää.”
”Rakkaus tuottaa vain kipua, en aio enää koskaan rakastua.”

Kun valitset kohdata haasteet sielun tasolla, elämän opetukset eivät pienennä ja rajoita sinua, päinvastoin. Sielun tasolla vaikeuksien on tarkoitus vahvistaa, kasvattaa ja vapauttaa. Voit lähestyä vaikeuksia antautumalla, avautumalla, kohtaamalla tunteesi, ottamalla kokemuksen vastaan. Kun valitset tuntemisen, teet sydämeesi joka kerta lisää tilaa – ennen kaikkea itseäsi varten.

”Tämä ei mennyt ihan niin kuin ajattelin, mutta opin paljon.”
”Rakkauden menettäminen teki kipeää, mutta olen kiitollinen siitä rakkaudesta, jonka sain kokea. Tiedän, että voin rakastaa vielä uudelleen.”

Mitkä elämänkokemukset ovat saaneet sinut supistumaan? Entä mitkä elämänkokemukset ovat saaneet sinut avautumaan ja laajentumaan?

Lisää sydäntä avaavia ajatuksia ja oivalluttavia tehtäviä Katri Syvärisen uutuuskirjassa Sinun tarinasi voima. Tilaa omasi!

 

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image