Sinussa on voimaa löytää etsimäsi ratkaisut itsestäsi – Ota voimasi käyttöön!

Oma voima on sinulle omalta tuntuvaa luontaista energiaa. Se virtaa jo sinussa, ja se on sinun käytettävissäsi. Sinä voit päättää, miten ja mihin sitä ohjaat. 

Oma voima on itsensä tuntemista: juurtumista itseen, toimimista omasta ydinenergiasta ja arvoista käsin. Vaalit ja hyödynnät sisäisiä voimavarojasi. Oma voima on rehellisyyttä omista vahvuuksista ja heikkouksista. Tiedät, kuka olet.

Oma voima on kokonaisena olemista: kaikkien puoliensa tunnistamista ja hyväksymistä osaksi itseään. Olet sinut varjojesi, haavojesi ja menneisyytesi kanssa. Historiasi ei kuormita sinua kohtuuttomasti, tulevaisuus ei vie yöuniasi. Et reagoi tilanteisiin automaattisilla reaktioilla, jotka saavat alkunsa hoitamattomista kipukohdista. Varjot saavat tulla esiin ilman, että niitä tarvitsee jatkuvasti piilottaa. Sinun on helppo olla sinä.

Oma voima on vastuun ottamista itsestään ja elämästään. Se on uhrin roolista luopumista ja elämän tapahtumien näkemistä voiman lähteenä. Kun olet omassa voimassasi, sinulla on aina vaihtoehto. Uhri on se, jolla ei ole vaihtoehtoja. Jo ajatus siitä, että sinulla on vaihtoehtoja, on askel kohti omaa voimaa.

Oma voima vahvistuu, kun luot itsesi ja ulkomaailman välille lempeän mutta selvän energeettisen rajan etkä anna toisten ylittää sitä. Rajat auttavat sinua tekemään tilaa itsellesi: tunteille, tarpeille ja toiveille. Muiden tunteet ja odotukset eivät jatkuvasti jyrää sinua. Vastaat niihin omasta voimastasi käsin, siksi että haluat ja jaksat – et siksi, ettet voi muutakaan. Rajojen avulla näytät, mikä sinulle on ok ja mikä ei. 

Omassa voimassa löydät ratkaisuja itsestäsi, et ongelmia ja syyllisiä ulkopuoleltasi. Et kuitenkaan puske tahtoasi läpi väkisin, vaan toimit levollisesti, rakkaudesta ja itsekunnioituksesta käsin.

Oma voima on tasapainoa itsensä ja ympäristön huomioimisen välillä. Et ryntäile päättömästi toisten vaatimusten perässä, mutta osaat katsoa oman napasi ulkopuolelle. Oma voima ei tarkoita itsekkyyttä. Välillä on tärkeää laittaa itsensä etusijalle – välillä muut. 

Oma voima on sitä, ettet mieti koko ajan, mitä pitäisi tehdä vaan keskityt siihen, mitä teet juuri nyt, ja omistat sen täysillä – vaikket tekisi mitään. Puhdas olemisen tila on runsas oman voiman lähde.

Oma voima ei ole sitä, ettet olisi koskaan heikko ja voimaton. Mutta omassa voimassa olet itsesi puolella silloinkin, kun olo tuntuu pieneltä ja mitättömältä. Hyväksyt sen, missä olet nyt, ja käännät katseesi kohti tulevaa.

Oma voima ei ole sitä, että et pelkäisi, vaan sitä, että et väistele pelkoasi. 

Teksti on lainattu Katri Syvärisen uutuuskirjasta Sinun tarinasi voima.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image