Elämänmuutos alkaa rohkeudesta, mutta mitä sitten tapahtuu?

Elämänmuutos alkaa rohkeudesta. Kuulet sen voimakkaan kutsun, etkä enää epäröi.

Uskallat kokeilla kaikkea uutta, jolloin löydät äänesi ja intohimon kohteesi. Olet rajoja rikkova, oppimiasi uusia asioita terävästi tuulettava ja muutoksen energiaa säkenöivä. Uuden maailman avautuessa löydät itsesi jatkuvasti uusista paikoista, uusien ihmisten ympyröimänä. Keräät uutta tietoa ja elämäsi saa suunnan. Tunnet eläväsi isolla eellä, ensimmäistä kertaa elämässäsi. Uhkut suunnitelmia, puhkut tavoitteita, kaikki on SUURTA! Kuulut ja näyt kaikille, sillä haluat käännyttää läheisesi ja muuttaa koko maailman!

Mikään elämän vaihe ei kestä ikuisesti. Yllätykseksesi ylitsepursuava rohkeutesi alkaa tuntua pian aika turvattomalta. Energiasi ja innostuksesi alkaa huveta, sillä jaat sitä niin monille. Käännytystaistelu vie voimasi ja saamasi kritiikki ahdistaa.

Uusi vaihe voi ensin pelottaa, mutta tiedät, ettei sinulla ole vaihtoehtoja. Et voi enää tehdä itseäsi ja tuntemuksiasi vastaan. Olet rohkea, luotat itseesi ja luotat elämääsi. Ymmärrät, ettet menetä mitään luopuessasi vanhasta, päinvastoin, mitä enemmän jätät taaksesi, sitä enemmän uutta ulottuvuutta elämääsi saat.

Rohkean rajattomuuden jälkeen on tiukan rajanvedon aika. Alat nyt rohkeasti kyseenalaistaa kaikkea, jopa itseäsi ja pomminvarmoja mielipiteitäsi. Maailmasi pienenee ja ihmisiä poistuu elämästäsi. Et enää jaa ajatuksiasi, et mene enää minnekään, etkä saa oikein mitään aikaan. Alkaa syvästi omaan kuplaan vievä neutraali vaihe.

Sohvan nurkka kuiskii luokseen, etkä voi vastustaa sen voimakasta kutsua. Rauhoitut olemaan ja pohtimaan – mitä sinulle todella kuuluu? Suunnitelmat väsyttävät, tavoitteet tuntuvat kaukaisilta, kaikki on nyt PIENTÄ. Muutut näkymättömäksi ja kuulut enää itsellesi, arvoillesi, tunteillesi, ajatuksillesi.

Tunnet olosi jälleen turvalliseksi, kun olet varmempi omasta totuudestasi. Energiavarastosi ovat rajanvedon ansiosta taas täynnä. Tunnet yhteenkuuluvuutta oman heimosi kanssa. Tunnet taas voimakkaan kutsun jakaa energiaasi ja ajatuksiasi, sillä et ole menettänyt rohkeuttasi. Alkaa halukkuuden vaihe, jolloin mikään ei ole enää SUURTA tai PIENTÄ, vaan juuri sinulle sopivaa.

Ajatuksesi ovat suuruuden ja pienuuden ääripäissä hioutuneita ja entistä timanttisempia. Niiden energia on vapautunutta, viisasta ja harkittua, sillä puhut kokemuksen syvällä sydänäänellä. Jaat energiaasi ja ajatuksiasi vain niille, joille se kuuluu ja jotka sitä arvostavat. Suhtaudut kaikkeen muuhun ympärilläsi neutraalisti ja huumorilla. ”Not your zoo, not your monkeys”.

Se mitä sitten tulee olemaan ja se, mitä sitten tulet tekemään, ei ole enää omaa harkittua tuotantoasi. Et tiedä enää paljoakaan ja suuntasi loistaa poissaolollaan. Se on sinusta huvittavaa. Suunnitelmasi ja tavoitteesi ovat sitä, mitä eteesi tuodaan ja annetaan. Alkaa hyväksynnän vaihe, jolloin ymmärrät olevasi osa jotain suurempaa suunnitelmaa.

Sinussa on kaikki, niin suuruus kuin pienuus, niin voima kuin voimattomuus. Olet vapaa, mutta silti tuon suuremman voiman johdateltavissa. Kaikki vastakohdat, kaikki tunteet, koko ihmisyyden kaari mahtuu sinuun, sillä annat sille rennosti ja tuomitsematta tilaa. Sinussa asuu luottamus ja rauha. Elämä kantaa, ja sinä asetut mukavasti sen syliin kannettavaksi. Soljut eri vaiheiden ja eri tunteiden välillä ilman ylianalysointia ja vastustusta. Tunnet valtavaa kiitollisuutta joka vaiheesta, joka tunteesta, koko eletystä elämästäsi.

 

Tämä on kirjoittajan omaa kokemusta rohkeuden, neutraalin, halukkuuden ja hyväksynnän tunteista. Pystytkö samaistumaan hänen kokemuksiinsa?

Lisää kokemuksia elämän vaiheista ja tunteista Taran kirjassa Tikapuut rakkauteen

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image