”Ei ole uskollisempaa kumppania kuin oma keho” – 5 voimarunoa elämäsi tärkeimmälle kumppanille eli itsellesi

Sinun kehosi on ainut paikka, jossa voit tämän elämän elää. Sen kautta voit kokea kaiken ympärillä olevan – tuntea maan jalkojesi alla, nähdä kirkkaan taivaan ja sen takana tähdet, avaruuden, antaa kesätuulen helliä kasvoja, veden kannatella painoa…Sinun kehosi on sinun kotisi maan päällä – pidäthän siitä huolta. ❤️

Tässä 5 voimarunoa elämäsi tärkeimmälle kumppanille eli itsellesi:

Lisää lempeää kehosanomaa ja käytännön harjoituksia löydät Kesähuoltoa keholle & mielelle -verkkokurssilta, jossa hyvän olon aineksia ovat kehoa kuunteleva ja kunnioittava liike, henkistä hyvinvointia tukevat harjoitukset sekä mieltä ja kehoa rauhoittava ja energisoiva kesäinen luonto. Lue lisää täältä. Huom. viimeinen jälki-ilmoittautumispäivä on 15.6. 

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: