Onko rakkaasi erityisherkkä? – 10 aisteja hivelevää joululahjavinkkiä erityisherkälle

Ilahduta jouluna erityisherkkää hänelle mieluisalla lahjalla. Tässä 10 lahjavinkkiä erityisherkälle:

1. Vastamelukuulokkeet

Erityisherkät nauttivat hiljaisuudesta. Vastamelukuulokkeilla erityisherkkä saa suljettua ympäröivän hälyn pois. Nämä ovat erityisherkän joululahjalistan ehdoton ykkönen!

2. Itse valmistettu lahja

Maailmassa, joka on täynnä tavaraa, itseneulotut hyvän mielen sukat, muhkea torkkupeitto tai vaikkapa itsevalmistetuttu granola on parasta, mitä toiselle voi antaa. 

Villasukkien neulomiseen saat apua Hyvän mielen villasukat -kirjasta. Kirjasta saat inspiraatiota hyvän mielen neulomiseen, värien valintaan ja hyvien tunteiden ja ajatusten välittämiseen. Kirjasta voit valita 12 ihanasta ohjeesta juuri lahjansaajalle sopivat villasukat. Kirja sisältää myös viestejä, jotka voit liittää mukaan sukkien saajalle. 

3. Ihana herkkyys -kirja

Ihana herkkyys -kirja valottaa erityisherkän ihmisen ominaispiirteitä, haasteita ja osoittaa  kasvun mahdollisuudet. Se osoittaa erityisherkälle, kuinka piirteen voi valjastaa parhaalla mahdollisella tavalla käyttöönsä, jotta elämä on rikasta ja tasapainoista. 

4. Maailman mukavin oloasu

Erityisherkällä ihmisellä myös iho saattaa olla todella herkkä. Niinpä vaatteiden istuvuus ja materiaalit ovat tärkeitä. Puristavat, kiristävät ja kutittavat vaatteet ovat erityisherkän painajainen. Maailman mukavin oloasu on sellainen, jota erityisherkkä tuskin tuntee päällään: pehmeä ja väljä.

5. Osteopaattinen hoito

Erityisherkälle sopiva kehon hoitomuoto voi löytyä osteopatiasta. Ostepatiassa käytetään hyödyksi anatomian ja fysiologian tuntemusta sekä käsillä tunnustelun taitoa, näin ollen osteopatia on hyvin lempeä ja helläotteinen kehon hoitomuoto. Kovakourainen hieronta voi olla erityisherkälle epämiellyttävä kokemus

6. Erityisherkän päiväkirja

Erityisherkän päiväkirja toimii itsetutkiskelun apuvälineenä, kannustajana ja tarvittaessa lohduttajanakin. Kannustavien tekstien ja omaa voimaa lisäävien harjoitusten avulla erityisherkkä voi muistaa joka päivä, että hänellä on supervoima käytössään. 

7. Yhteinen elämys

Erityisherkän aistit voivat parhaimmillaan tuottaa huumaavan ihania elämyksiä. Herkkä voi kokea visuaalisen kokemuksen kehollisesti: taiteen katsominen voi tuottaa fyysisesti vahvan hyvän olon tunteen ja musiikki tuntuu luissa ja ytimissä. Yhteisestä elämyksestä erityisherkkä voi nauttia vielä monta päivää sen jälkeenkin. Vie erityisherkkä museoon, taidegalleriaan tai konserttiin. Viettäkää aikaa yhdessä ja keskittykää yhdessäoloon. 

8. Sarastevalaisin

Sarastevalaisimen avulla erityisherkkä saa lempeän herätyksen. Sarastevalaisimen idea on siinä, että se alkaa hiljalleen sarastamaan ja noin puolessa tunnissa se valaisee kirkkaasti näin ollen käyttäjä saa herätä hiljalleen lisääntyvään valon määrään. Herätyksestä tulee paljon lempeämpi, eikä erityisherkän tarvitse enää herätä herätyskellon äkkinäiseen pirinään.

9. Hotelliyö kivassa hotellissa hyvän aamupalan kera

Anna erityisherkälle omaa aikaa ja mahdollisuus ladata akkuja. Erityisherkkä tarvitsee omaa aikaa palautuakseen arjen ärsykkeistä. Kunnon yöunet ovat tärkeää aivojen palautumiseen kuormitukselta. 

Hotellin ei tarvitse sijaita kaukana. Ihan jo lähellä oleva kiva hotelli riittää. Tärkeintä on se, että lahjan saaja pääsee viettämään omaa aikaa.

10. Aineeton lahja

Mitäpä jos antaisitkin erityisherkälle lahjaksi omaa aikaa tai tilaa. Anna esimerkiksi ruuhkavuosissa elävälle ystävällesi lahjaksi lastenhoitoapua tai puolisollesi 15 minuuttia omaa aikaa päivässä. Ystäväsi/kumppanisi arvostaa elettä enemmän kuin mitään aineellista lahjaa ❤️. Erityisherkät nauttivat siitä, että saavat olla ihan itsekseen. Se auttaa erityisherkkää palautumaan kuormitukselta.

Lähde: Ihana herkkyys

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image