Saatko sinäkin voimaa puita tuijottelemalla? – 5 lohturunoa luonnon parantavasta voimasta

Milloin viimeksi oleilit ulkona ilman minkäänlaista tavoitetta? Ilman aikomustakaan harrastaa liikuntaa tai siirtyä paikasta toiseen? Silloin kun mielemme toteuttaa jotakin suunnitelmaa, saatamme menettää paljon ympärillä olevaa informaatiota. Aisteja ja sisintä hellivän kauneuden lisäksi luonto tarjoaa meille jatkuvaa viisauttaan, kunhan vain pysähdymme tarkkailemaan.

Itse rakastan esimerkiksi tuijottaa puita. Saatan vain pysähtyä puun juurelle ja tarkkailla: miltä puu näyttää tässä hetkessä? Miten puu on sopeutunut vallitsevaan vuodenaikaan? Minkälaista liikettä näen puussa – sen oksissa, lehdissä, latvassa?

Keväisin voi ihailla uusia elämän alkuja, kesäisin humaltua runsaudesta, syksyisin ammentaa energiaa väriloistosta ja talviaikaan yllättyä  paljaiden oksien uniikeista muodoista. Puiden tuijottaminen onkin parhaimmillaan kuin meditaatiota. Mitä kauemmin tuijottaa, sitä isompia oivalluksia saattaa syntyä.

Tässä sinulle 5 voimarunoa puiden inspiroimana:

Lisää Sielunsopukoita-runoja löydät Sielun sopukoita -päiväkirjasta:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image