Sielun sopukoita -päiväkirja

14,90  (sis. alv)

Kauniisti kuvitettu päiväkirja houkuttelee sinut itsesi äärelle. Sisältää Susanna Jussilan suosittuja Sielun sopukoita -runoja.

Tuotetunnus (SKU): SIELUNSOPUKOITA Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

”Joskus omaan sydämeen on pitkä matka. Anna itsellesi aikaa, palata.”

Kaunis, kuvitettu päiväkirja houkuttelee sinut  itsesi äärelle. Sielun sopukoita -kirja sisältää Susanna Jussilan suosittuja runoja, jotka muistuttavat sinua siitä, että sinä olet arvokas juuri omana itsenäsi – olitpa sitten onnesi kukkuloilla, aivan palasina tai jotain siltä väliltä. Käytä muisti- tai päiväkirjana. Anna voimauttavien runojen johdatella huomio itseesi, tallenna sydämesi saloja tai kirjoita muistiin sielusi sopukoita ❤️

Ihana lahjaidea opiskelijalle, valmistuneelle, runojen ystävälle tai hänelle, joka kantaa aina muistikirjaa mukanaan. Toimii hyvin myös vieraskirjana, kaverikirjana, lempirunojen tai voimalauseiden keräilykirjana.

Kovakantinen, uniikki päiväkirja sisältää 24 runoa kauniina värikuvina, 96 tyhjää sivua ja violetin merkkinauhan. Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström.

#sielunsopukoita

Susanna Jussila on runoilija, kirjoittaja ja hyvinvointivalmentaja. Susannan Sielun sopukoita -runoja on julkaistu Hidasta elämää -kanavissa vuodesta 2018. Päiväkirjaan on poimittu niistä pidetyimmät. Lisää runoja löydät osoitteesta: sielunsopukoita.com

Saatat myös pitää...