Luonnon taidenäyttelyyn on nyt ilmainen sisäänpääsy – Syksyssä voi nähdä elämän juhlaa ja luopumisen kauneutta

Menisikö taidenäyttelyyn vai ehkä sittenkin metsään? Kummassakin saa ihania elämyksiä.

Luonto kutsuu meitä nyt maistamaan värikylläisyyttä. On oransseja, punaisia ja keltaisia lehtiä ja vihreyttäkin vielä. Vai ovatko jo maassa olevat ruskeiksi muuttuvat lehdet multaisine tuoksuineen sittenkin kaikkein ihanimmin syksyyn vihkiviä? Huomaathan nauttia puuruskan lisäksi myös maaruskan kauneudesta.

Kuinka raikas onkaan sateinen syysmetsä. Luonto kuiskii metsässä muutoksesta ja kuolemastakin värikkääksi pukeutuneena. Turhasta irtipäästäminen – sitä on ruska.

Kun lämpötila laskee ja valo vähenee loppuu yhteyttäminen ja ravintoaineet otetaan lehdistä talteen runkoon ja juuriin. Onko sinulla tarpeen yhdessä luonnon kanssa ottaa voimaasi talteen sisimpääsi? Luonnon kanssa samassa rytmissä eläminen voi antaa erityistä voimaa. Luonnossa kun tietyt asiat tapahtuvat tiettyinä hetkinä kaikkein parhainten ja helpointen.

Ehkä haluat syksyn aikana vetäytyä turhista asioista, aktiviteeteista ja suhteista ja antaa näin sisimpäsi tulla hyvällä tavalla ravituksi ja odottaa talven lepoa. Vai ehkä haluatkin käyttää syksyn värivoimaa sittenkin muistuttamaan, että elämä on värikästä juhlaa sisäisestä tai ulkoisesta säästä riippumatta.

Syksylläkin on hyvä hetki juhlia elämää

Ei ole syytä olla juhlimatta elämää. Kaikki voisi olla olematta ja kuitenkin kaikki on. Kuinka ihmeellistä on vain yksinkertaisesti olla elossa tässä ja nyt. Kuinka moni mielen kiireissä surinassa unohtaa huomaamasta, että keho hengittää juuri nyt ja aistit toimivat juuri nyt. Ihmeelliset aivot ja sydän toimivat juuri nyt – elävä keho tässä ja nyt.

Kiitollisuudesta aikaisemman tekstin löydät täältä.

Olisiko nyt hyvä varata aikaa kävelylle luonnon taidenäyttelyssä? Olisiko syysmetsän moniaistillinen kosketus ja raikkaan kostean ilman ja maatuvien lehtien tuoksut hyvä näyttämö kiitollisuudelle? Ottaisiko jonkun kaveri mukaan kävelylle ja sitten puhuttaisiin syvällisiä ja ihastellaan värejä? Tai olisiko kaverin kanssa sittenkin hauskempaa suunnitella juhlia, joissa voitaisiin illan pimetessä kynttilöiden valossa kodin lämmössä tanssia elämälle hitaita ja nopeita tansseja?

 

Lisää metsän taiasta ja voimasta löydät Metsässä – uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirjasta.

 

Unsplash kuva: Lukasz Szmigiel / Chris Lawton


Loistavat metsään uppoutumisen menetelmän ohjaajakoulutukset – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image