Ale!

Metsässä-kirja

27,90  23,72  (sis. alv)

Jarko Taivasmaan vaikuttava kirja metsän vaikutuksesta hyvinvointiimme

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): metsassa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tämä kirja on kuin pala suomalaista sielunmaisemaa.

Metsässä – Uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirja johdattelee sinut metsän ikiaikaisen viisauden äärelle. Kirja kertoo, miten läsnäolon ja luontoyhteyden kautta voi purkaa stressitilansa ja löytää elämään uutta voimaa ja energiaa.

Metsässä on enemmän kuin luontokirja. Se sopii metsän ystäville, mutta erityisen hyvin kiireisille kaupunkilaisille, jotka haluavat pysähtyä hetkeen, tankata energiaa ja voimistua metsän tasapainottavasta harmoniasta.

Jarko Taivasmaa on toimintaterapeutti ja meditaatio- ja chi kung -opettaja. Metsään uppoutuminen on hänen kehittämänsä menetelmä, jossa yhdistetään tekniikoita meditaatiosta, mindfulnessista, chi kungista ja kehotietoisuusharjoituksista. Hän on opastanut useiden vuosien ajan erilaisia ryhmiä tekniikan pariin ja kouluttanut uusia ohjaajia.

Kirjan upeat valokuvat on kuvannut Ville Juurikkala.

Palautteita kirjasta:

”Kiitokset mahtavasta kirjasta. Samoista kansista löytyy sekä hienoja oivalluksia metsäyhteyden rakentamiseen että olevassa olevan sellaisen syventämiseenkin. Kirjassa esitellään metsään uppoutumisen menetelmä, mikä on helppo mutta tehokas tapa juurtua edes vähäksi aikaa vain tähän hetkeen ja ottaa vastaan metsän ravitsevuutta. Myös kirjan kuvitus on todella kaunis.”

Saatat myös pitää...