Metsässä-kirja

Jarko Taivasmaan vaikuttava kirja metsän vaikutuksesta hyvinvointiimme.

HUOM! Painettu versio on loppuunmyyty. Kirja on kuunneltavissa äänikirjana kaikissa äänikirjapalveluissa. Jos sinulla ei vielä ole äänikirjapalvelua, saat BookBeatin käyttöösi 45 päiväksi maksutta.

Tuotetunnus (SKU): metsassa Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Metsässä – Uppoudu metsään, itseesi ja elämään

Tämä kirja on kuin pala suomalaista sielunmaisemaa.

Metsässä – Uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirja johdattelee sinut metsän ikiaikaisen viisauden äärelle. Kirja kertoo, miten läsnäolon ja luontoyhteyden kautta voi purkaa stressitilansa ja löytää elämään uutta voimaa ja energiaa.

Metsässä on enemmän kuin luontokirja. Se sopii metsän ystäville, mutta erityisen hyvin kiireisille kaupunkilaisille, jotka haluavat pysähtyä hetkeen, tankata energiaa ja voimistua metsän tasapainottavasta harmoniasta.

Jarko Taivasmaa on Metsään uppoutuminen -menetelmän kehittäjä. Menetelmässä yhdistetään tekniikoita meditaatiosta, mindfulnessista, chi kungista ja kehotietoisuusharjoituksista.  Hän on opastanut useiden vuosien ajan erilaisia ryhmiä tekniikan pariin ja kouluttanut uusia ohjaajia. Jarko on chi kung – ja mindfulness-opettaja, valmentaja ja toimintaterapeutti amk. Hänellä 12 vuoden kokemus chi kungin ja erilaisten läsnäoloharjoitusten ohjaamisesta ja opettamisesta. Metsä&Meditaatio kortit ovat myös Jarkon käsialaa. 

Kirjan upeat valokuvat on kuvannut Ville Juurikkala.

#metsässä

Kustantaja: Otava/ Hidasta elämää -kirjaperhe

Palautteita kirjasta:

“Kiitokset mahtavasta kirjasta. Samoista kansista löytyy sekä hienoja oivalluksia metsäyhteyden rakentamiseen että olevassa olevan sellaisen syventämiseenkin. Kirjassa esitellään metsään uppoutumisen menetelmä, mikä on helppo mutta tehokas tapa juurtua edes vähäksi aikaa vain tähän hetkeen ja ottaa vastaan metsän ravitsevuutta. Myös kirjan kuvitus on todella kaunis.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsässä-kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.