Vapauta sisäinen rocktähtesi – 5 askelta omaan hehkuun

Kädet kurkottavat kohti esiintyjää ja heimo tanssii yhdessä musiikin tahtiin, pääsemme taas primitiivisille lähteillemme, olemaan osa yhteisöä ja laumaa. Meitä tuntuu myös ikuisesti kiehtovan rocktähtien mystinen maailma. Oli intohimosi kohde sitten rap, pop tai heavy siellä takana kummittelee vapauden symbolina pyhä kolminaisuus : ”sex and drugs and rock ’ roll”.

Kaikki me tiedämme että he ovat ihan tavallisia ihmisiä, mutta ketä se kiinnostaa. Meitä kiehtoo se jännitys ja glamour. Ehkä se mitä itse haluaisimme kokea tai olla, mutta emme syystä tai toisesta uskalla. Olla suuri, olla säkenöivä, olla omassa voimassamme. Toki ihailemme heidän ilmiömäistä kykyään luoda uskomatonta musiikkia, joka vie meidät pois arjesta ja koskettaa syvältä, mutta ennen kaikkea ihailemme sitä että he ovat seksikkäitä, he ovat villejä ja he ovat vapaita.

Omista oma voimasi

Entäpä jos ottaisimme takaisin kaiken sen seksikkyyden, villeyden ja luovuuden jota heihin heijastamme tai projisoimme ja alkaisimme elämään sitä omassa elämässämme?

Me emme tarvitse huumeita tai alkoholia ollaksemme villejä ja seksikkäitä. Meidän aivoissamme ja rauhasissamme on järjetön apteekki kaikkia mahdollisia huumaavia hormoneja, jos vaan osaamme vapauttaa ne ja ottaa nämä voimavarat käyttöön. Parasta tässä on se että nämä ekstaasin, nautinnon tilat ovat täysin meidän kontrollissamme. Ei tarvitse pelätä sekoamista, ei tule krapulaa, et joudu katkaisuhoitoon.

Todellinen voimamme ja hehkumme löytyy oman luonnollisen villin seksuaalisuutemme ja nautintomme kautta. Minä ajattelen että seksuaalisuutemme on samanaikaisesti pyhää, villiä ja luonnollista. Me saamme ilmaista sitä häpeämättömästi koska se on osa luontoa, sitä lahjaa jonka maailmankaikkeus on meille antanut. Seksuaalienergian vapaa virtaaminen on myös avain luovuuteen. Seksuaalienergian voimalla meidät kaikki on luotu.

Viisi todellista rocktähti asennetta

Ota haltuun oma voimasi, hehkusi ja vapauta sisäinen rocktähtesi ja popin kuningattaresi.

1. Tutustu häpeääsi, ystävysty sen kanssa. Sen alla piileskelee voimasi ja vapautesi.

2. Rakasta itseäsi estoitta. Olet pyhä. Olet arvokas. Olet tarpeeksi. Pysähdy ja mieti, miten voisit rakastaa itseäsi vielä enemmän juuri nyt.

3. Vapauta energiasi ja ilmaise itseäsi. Tanssi , huuda, naura, pura tunteitasi suosikki rockkappaleesi tahdissa. Päästä villinainen ja villimies irti.

4. Nauti seksuaalisuudestasi. Anna itsellesi seksuaalista nautintoa. Olet seksikäs ja seksuaalinen olento. Täydellinen juuri tuollaisena kuin olet. Olet syntynyt kokemaan nautintoa.

5. Ja viimeiseksi: Flirttaile kaikkien kanssa! Kaikkien. Aloita vaikka lähikauppasi kassalta.

You are born to be wild, babe!

 

Kuva: Dreamstime/ Anna Om


Lämpimästi tervetuloa kursseilleni ja voimauttavaviin valmennukseen. Lisätiedot löydät nettisivuiltani täältä

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image