5 voimarunoa rakkaudesta – ”Rakkaus ei ole tilaustuote, se saapuu luoksesi, kun on aika”

Rakkaus ei ole tilaustuote. Se saapuu luoksesi kun on aika. Silloin, kun rakkautta vähiten odottaa ja usein vähän yllättäen. Suuria hetkiä -kirjassani kirjoitan rakkauden voimasta ja siitä, miten rakkaus on itse asiassa kaikkialla. Parisuhdetta ja Sitä Oikeaa odotellessa kannattaa rakastaa elämää. Nimittäin rakkaus toisen ihmisen muodossa on luultavasti jo matkalla luoksesi.

JONAIN PÄIVÄNÄ

Kun rakkaus tulee, tietää aiemmat harjoitteluksi

Tunteet liioitelluiksi ja sanat harkitsemattomiksi

Rakastan Sinua

Vielä joskus sen sanoo niin, että tietää tarkoittavansa aina

Runot on poimittu Hidasta elämää -kirjaperheen kirjasta Suuria hetkiä – viisautta ja voimaa elämän taitekohtiin, josta löytyy runojen lisäksi ajatuksia herättäviä tarinoita Rakkaudesta, Ilosta, Surusta ja Voimasta.

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image