Elämässä voi ja saa menestyä jokainen

Mikä on onnistumisen edellytys?

Onnistuminen, samoin kuin menestyminen on hyvin yksilöllisesti määriteltyä. Toiselle sanasta onnistuminen tulee jonkin asian saavuttaminen mieleen, toiselle jo pelkkä yrittäminen on onnistumista. Samoin on menestyksen kanssa.

Niinpä määrittelenkin tähän hetkeen onnistumisen itsensä haastamisena, oman mielen ylittämisenä, sekä oven avaamisena jollekin, joka ei ole tuttua ja turvallista. Aina onnistuminen ei tule siinä muodossa, missä odotimme sen tulevan. Monesti epäonnistuminen avaa ovia johonkin toiseen onnistumiseen tai kasvamiseen.

Ehkä jossain menestyminen liitetään jotenkin työelämään tai rahalliseen saavuttamiseen. Itse laajentaisin menestymistä myös omassa elämässään. Toivoisin että jokainen muistaisi sen mahdollisuuden olevan olemassa. Me saamme menestyä omassa elämässämme, jokainen omalla tavallaan.

Itselläni menestyminen on tapahtunut oman elämän kautta. Koen olevani erittäin menestynyt ihmisenä, vaikkakaan monilla standardeilla en elä menestyvän ihmisen elämää. Mikään pakko elämässä ei ole menestyä, vaan enemmänkin on hyvä muistaa sen mahdollisuus ja olemassaolo.

Kuinka sitten onnistua omassa elämässään?

Me elämme helposti ulkoisia odotuksia omassa elämässämme todeksi. Ja usein nuo ulkoiset odotukset ovat meidän lapsuudessa opittuja malleja, jotka eivät välttämättä palvele parhaalla mahdollisella tavalla. On hyvä ensinnäkin määrittää mikä meille yksilöinä on merkityksellistä. Se vaihtelee, eikä menestys tule näin ollen minkään ulkoisen kriteerit täytyttyä, vaan se tulee omien uskomusten toteutumisesta tai toteutumatta jäämisestä. On hyvä haastaa omia uskomuksia, mikäli ne estävät sinua saavuttamasta terveyttä, rakkautta ja menestymistä elämässäsi.

Mikä on sinulle tärkeää, mikä on sinulle merkityksellistä? Ne ovat niitä asioita, joista saamme menestystä, riippumatta siitä onnistummeko niissä täydellisesti.

Mikäli sinulle on perhe tai rakkaasi kaikista tärkeintä, jo se, että pyrit olemaan heille oma itsesi ja antamaan heille rakkautesi tuo sinut menestyneeksi. Polku ei koskaan ole täydellinen, ei ihmissuhteissa tai työmaailmassa, eikä se ole pointtikaan. Tärkeintä on olla itselle rehellinen, panostaa itselle merkityksellisiin asioihin ja muistaa se mikä sinulle on olennaista elämässä. Loppupeleissä sinä olet se joka määrittää oletko menestynyt elämässä. Valitsetpa mitä tahansa, muista että se valinta on meidän käytettävissämme. Antoisia ja menestyksellisiä elämän hetkiä sinulle ystävä.


Kurkkaa myös haastatteluni, jossa käsittelin näitä aiheita, kun minua haastateltiin ”Menestyvän yrittäjän mindset” tapahtumaan. Pääset mukaan ILMAISEEN tapahtumaan netissä TÄSTÄ.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
Saat -30% alennuksen korttipakoista etukoodilla KORTIT30 
PUOTIIN
close-image