Ihminen voi olla aidosti vapaa vain yhteydessä toisiin

Vapaa ja omaehtoisesti itseään toteuttava ihminen säteilee sisäistä hehkua, joka valaisee ja lämmittää sydämiä. Ihminen voi kuitenkin olla aidosti vapaa vain yhteydessä toisiin. Olemisemme ja elämisemme tapa on yhteisöllinen. Olemme hengissä, koska olemme oppineet tekemään yhteistyötä ja oppineet myötäelämään toistemme tunteita.

Itsellisyys ja yhteisöllisyys eivät ole toistensa vastavoimia, kuten äkkiseltään luulisi. Ne ruokkivat toinen toistaan, ovat toistensa elintärkeää ravintoa. Oma ainutlaatuisuutemme syntyy ainoastaan toisten kautta peilautumalla. Se, mitä sanomme MINÄKSI on yhtä paljon myös ME.

Jokainen, joka heijastaa valoaan ja voimaansa kanssakulkijoihinsa, tekee itsestään valoisan ja voimakkaan.

MINÄN ja MEIDÄN suhde on jatkuvassa aaltoliikkeessä. Väliin tyynessä, väliin myrskyävässä. Koko elämämme ajan. Meillä kaikilla on syvä oman itsen toteutumisen tarve. Oman Mun Jutun löytämisen ja todeksi elämisen tarve. Mutta aivan yhtä syvästi meillä on tarve olla yhteydessä toisiin ihmisiin. Tarve olla ME.

Jokainen ihmissuhde on mahdollisuus muuttaa ja työstää omia mielipiteitään ja uskomuksiaan. Mahdollisuus kasvaa korkeutta, leveyttä ja syvyyttä. Mahdollisuus oppia. Mahdollisuus aistia, mitä toinen aistii. Esa Saarinen puhuu ihmisten välisyydestä, jota on vaikea kuvailla, mutta joka on paljon enemmän, kuin pelkkä vuorovaikutus.

Itse pitää, mutta ei yksin.

Lämmin ja arvostava yhteys toisiin lisää turvallisuuden tunnettamme sekä hyvinvointiamme ja on tärkeä onnellisuutemme lähde. Myös yksi unelmatyönkin tärkeä osatekijä. Jospa heittäisimme jo romukoppaan edelleenkin turhan yleisen uskomuksen siitä, että vahva ja itsenäinen ihmisen pärjää omillaan.

Kohtaan etenkin lauluntekijöiden valmentajana vielä paljon kyseistä ajattelua: ”Minä ihan itte kaiken, ei tartte tulla kenenkään sanomaan ja sähläämään, eikä parane auttaa.”

Siinäpä se. Vahvistaako kahta ja kolmea heikohkoa osaamisaluettaan vuosia ja vuosia, jotta saisi sanoa tehneensä kaiken ihan itse? Vai vahvistaako yhtä ja kahta vahvuuttaan huippuunsa? Etsiäkö osaavat yhteistyökumppanit puuttuviin palasiin, jotta homma etenisi nopeammin, kivuttomammin ja hauskemmin. Lopputuloskin olisi todennäköisesti enemmän, kuin osiensa summa.

On sanottava, että musiikkialalla on kyllä ihailtavasti siirrytty yhdessä tekemiseen. Biisejä syntyy cowrite -sessioissa, joissa jokainen antaa peliin pihtailematta oman näkemyksensä, innostuksensa ja oman vahvuutensa. Innostuneet osaajat saavat usein yhdessä aikaan superihmeitä.

Älä jätä itseäsi yksin eläessäsi todeksi omaa Sun Juttuasi. Omaa unelmatyötäsi. Tarvitset rinnalla kulkijoita. Jokaisen suurhenkilönkin takana on monta tukijaa.

Olet oman elämäsi suurhenkilö!

1. Tee kartta ihmisistä 

jotka voisivat rohkaista sydäntäsi 
– jotka voisivat olla ajatuskumppaneitasi
– joiden kanssa voisit toimia yhdessä

– jotka haastavat sinua ja joilta voisit oppia
– joiden kanssa sinulla voisi olla yhteiset arvot 
– joiden kanssa voisit jakaa vastuuta
– joiden kanssa voisit kokea luottamusta, myötätuntoa, kunnioitusta ja kiitollisuutta
– joiden kanssa voisit pitää hauskaa, iloita ja nauraa

2. Kun karttasi on valmis, ota rohkeasti yhteyttä näihin ihmisiin ja kysy mille aletaan.

3. Etsi tueksesi innostava valmentaja ja valmennusporukka.
Hyvässä porukassa hyvän energian, innostuksen ilon ja rohkeuden tartuntavaara on suuri. Ihminenhän on ikuinen mysteeri – myös itselleen. Kun porukassa monta mysteeriä sekoittuu toisiinsa, voi lopputulos olla mitä tahansa uskomatonta.

Ihmisten välisestä kitkasta syntyy energiaa. Energiaa, joka voi johtaa ihmeisiin.


Odotan tapaavani sinut valmennuksissani, joihin voit tutustua tästä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image