6 helppoa vinkkiä ulkokalusteiden maalaukseen ja lastenjuhlien järjestämiseen

Pihakalusteet kesäkuntoon ja lastenkutsut koolle!

Kevät ja kesä tekee tuloaan. Kun vanhat kalusteet ovat talven aikana kulahtaneet, on aika vetäistä uusi maalikerros pintaan. Maalaa tuoleja, pöytiä, puupöllejä tai vaikka liitutaulu. Puukeinuun tai puumajaankin voi vetäistä uuden maalikerroksen.

Pihakalusteiden maalaamisen työvaiheet:

-Rapsuttele vanha irtoileva maali pois.

-Hio kalusteiden pinta tämän jälkeen hiekkapaperilla.

-Pyyhi kalusteiden pinnat vielä kostealla rätillä.

-Kuivaa kalusteet ja maalaa uutta maalia pintaan.

-Maalaa pari ohutta kerrosta, jolloin lopputulos on tasaisempi.

-Anna maalin kuivua.

6 vinkkiä lastenjuhliin ja kalusteiden tuunaamiseen

  1. Maalaa rohkeasti eri väreillä vanhat ulkokalusteet. Sisäkalusteetkin säilyvät ulkokäytössä jos vetäiset pintaan säänkestävän maalin esim. Tikkurilan ulkokalustemaalin.
  2. Pihalla kannattaa hyödyntää kaikki, mikä irtoaa esim. vanhat pöllit voi maalata haluamallaan värillä ja laittaa istuimiksi pöydän ääreen.
  3. Ulkojuhlissa voi huoletta sekoittaa eripariastioita. Keräile tarvittava kokonaisuus astioita mitä kaapista löytyy ja täydennä vaikka kirppislöydöillä. Kertakäyttöastioita voi myös sekoittaa posliiniastioiden kanssa.
  4. Erivärisillä tekstiileillä ja tyynyillä luot haluamasi tunnelman hetkessä. Voit myös virittää kankaita pihamaalle perheen pienimpiä varten. Erilaisia viirejä on helppo virittää pihan puihin.
  5. Valitse tarjoiltaviksi herkuiksi sellaisia, mitkä on helppo kantaa pöytään ja mitkä mahdollisessa auringonpaahteessa eivät sula. Lastenjuhlien herkkuasetelmiin voi lisätä pikkupehmoja tai muita leluja legoja yms.
  6. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Osta valmiita keksejä tai muffinsseja ja koristele ne haluamallasi tavalla sekä asettele kauniisti esille. Lopputulos on kuin itsetehty. Tuoreet kukat voit kantaa ulkojuhlien jälkeen kotisi ja mielesi piristeeksi.

Värikästä ja lämmintä kevään ja kesän odotusta! Pidetään toisistamme huolta ja siinä sivussa myös puutarhakalusteistamme sekä juhlitaan kera ystävien 🙂

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image