Tulosta itsellesi väritettävä mandala – ja anna kenkää stressille!

Lue tästä, miksi värittäminen tekee hyvää myös aikuisille! TÄSTÄ voit tulostaa itsellesi alla olevan kuvan A4-koossa. Sitten ei muuta kuin värikynät tai pensselit esiin ja nautiskelemaan! Värittämällä kesä tulee ihanan stressittömästi…

Tulosta kuva TÄSTÄ.
Tulosta kuva TÄSTÄ.

Hidasta elämää -puodista löydät ihanan Viisaat ystäväni -kirjan, joka on uniikki yhdistelmä värityskirjaa ja syvällistä ystäväkirjaa. Se toimii vieraskirjana, polttarikirjana, hääkirjana ja ihana lahjana. Se kerää ystävien viisaat ajatukset ja sielun värit samoihin kansiin.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image