Vaikealla hetkellä emme usein kaipaa neuvoja, vaan sitä, että joku kuuntelee sydän auki

Mitä jos läheisen tunteen äärellä voisi vain olla läsnä? Ilman syväanalyyseja tai korjausyrityksiä ja ”piristämisiä”? ⁠ ⁠ Ihmissuhteiden lahja on sekin, että voi tulla niin syvästi kohdatuksi, lohdutetuksi ja rakastetuksi sellaisena kuin on – myös hankalissa tunteissaan. Siihen riittää, että toinen on läsnä, vaikka omatkin pelot / riittämättömyys / syyllisyys heräisivät. ⁠

Kaikki me oikeastaan haluamme vain tulla kuulluksi ja nähdyksi. Yhteyden ihme on siinä, että kun toinen tulee kuulluksi, yleensä toinenkin tulee (jos ihmissuhde on lähtökohtaisesti terveellä pohjalla) – sitten voidaan keskustella, että hei mitä sä tässä koet, mitä sussa tapahtuu, kun mussa tapahtuu tällaista? Sen myötä voi tutustua toisen haavoihin pikemminkin kuin defensseihin, ja vitsi mikä rakkauden lahja se onkaan.

Mutta ensin tarvitaan sitä tunteen äärellä oloa.

 


Lämpimästi tervetuloa Annan voimauttavaan valmennukseen tai näkijäkonsultaatioon Helsingissä tai Skypeitse. Täällä voit tutustua tarkemmin.

Vastaanotto poikkeusaikana myös etänä <3

 

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image