Olemisen voima – Kirja rohkeasta ja levollisesta vaikuttamisesta

(2 tuotearviota)

27,90  (sis. alv)

Rakastetun terapeutin vaikuttava uutuuskirja!

“Riittää että kohtaa ihmisen” – Tommy Hellsten

Vain 16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): olemisenvoima Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elämme suhteessa muihin ihmisiin. Muut lukevat meitä sellaisina kuin olemme, eivät sellaisina kuin yritämme olla. Levollisen, aidon itsen tavoittaminen edellyttää meiltä paljon, mutta se kannattaa. Se on perusta kestävälle, hedelmälliselle vuorovaikutukselle suhteessa muihin.

On rohkeutta kohdata haavansa, kukistaa egonsa ja olla ihminen elämän kaikilla areenoilla – yksityisen lisäksi yhteisöllisillä. Aito ihminen tunnistetaan, ja hänen läsnäolonsa ja rohkeutensa kutsuu mukaan muita. Silloin avautuu väylä todelliseen muutokseen.

Tommy Hellstenillä on vuosikymmenien kokemusta niin yrityksen johtamisesta kuin vaikuttamisesta terapeutin työssä. Näiltä näköalapaikoilta syntyi tämä kirja; ymmärryksestä, että ihmisyys kuuluu yksilöiden lisäksi myös yhteisöihin.

Tommy Hellsten on kirjailija, terapeutti ja kouluttaja. Hänen laajaan tuotantoonsa kuuluvat mm. klassikkoteokset Virtahepo olohuoneessa (1991) ja Saat sen mistä luovut (2000) sekä Enää en pelkää (2019) ja Virtahepo makuuhuoneessa (2021). Hellstenin teoksia on käännetty lukuisille eri kielille. Kustantaja Kirjapaja. Tommyn ajatuksia on julkaistu myös korttipakkana Elää, uskaltaa – 52 korttia rohkeampaan elämään.

2 arviota tuotteelle Olemisen voima – Kirja rohkeasta ja levollisesta vaikuttamisesta

  1. Kati

    Erittäin hyvä kirja tietoisuudesta ja johtamisesta, tulee oikein ahmittua tätä.

  2. Marja Keränen

    Huikea kirja! Kirja on juuri tähän hetkeen todellakin täsmätietoa sekä oman itsensä kehittämisestä, että myös henkilöstöjohtajuutteen. Paras lukemani kirja pitkästä aikaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...