Ale!

Elää, uskaltaa – 52 korttia rohkeampaan elämään

(8 tuotearviota)

19,92  (sis. alv)

Kirjailija Tommy Hellstenin ajatuksiin perustuvat kortit johdattavat tunnistamaan sisäisen voimamme ja mahdollisuuden muutokseen.

Kustantaja: Kirjapaja

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): elaauskaltaakortit Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elää, uskaltaa – 52 korttia rohkeampaan elämään

Meidän tulee singota elämämme haaveidemme suuntaan, sinne missä ovat syvimmät toiveemme.

Ei tarvitse odottaa suuria katastrofeja, voi luoda pieniä itse. Alkuun pääsee tekemällä rohkeita valintoja, pelosta huolimatta.

Kirjailija Tommy Hellstenin ajatuksiin perustuvat kortit johdattavat tunnistamaan sisäisen voimamme ja mahdollisuuden muutokseen. Uskallus kohdata vaikeat asiat kuljettaa meitä eteenpäin. Elämä kantaa sitä, joka suostuu elämään.

Hellstenin voimauttavat ajatukset kannustavat ja luovat luottamusta. Niiden äärelle on hyvä pysähtyä, antaa niiden ravita omaa mieltä ja kuunnella, mitä ne itselle juuri nyt kertovat.

Nämä kortit sopivat erinomaisesti…
💜 omaa elämäänsä pohtiville
💜 rohkaisuksi itselle
💜 lahjaksi läheiselle

Korttipakka sisältää 51 kpl voimauttavia ajatuksia sisältäviä kortteja sekä infokortin.

Korttien tekijä:

Tommy Hellsten on kirjailija, terapeutti ja kouluttaja. Hänen laajaan tuotantoonsa kuuluvat mm.  klassikkoteokset Virtahepo olohuoneessa (1991) ja Saat sen mistä luovut (2000) sekä Enää en pelkää (2019), Virtahepo makuuhuoneessa (2021), Olemisen voima (2022) ja Kosketus – Sanoja rakkaudesta -kortit. Hellstenin teoksia on käännetty lukuisille eri kielille.

Kustantaja: Kirjapaja

8 arviota tuotteelle Elää, uskaltaa – 52 korttia rohkeampaan elämään

 1. Pia-Christine (varmistettu kirjoittaja)

  Hellstenin ajatukset ovat pysäyttäviä ja elämän hetkiin osuvia. Ne ovat rohkaisevia, vahvistavat myötätuntoisia ajatuksia ja uskoa elämään. Käytän kortteja paljon myös työssäni. Kiitos.

 2. Irma Kopola (varmistettu kirjoittaja)

  Hankin ne opiskelijoitani varten tsemppikorteiksi, mutta ainakin joilun ajan ne ovat käytössä omien ihmisteni kanssa. Keskustelun syventjänä, kannustajina ja omien ajatusten vahvistajina. Kaunis tausta huokutteöee valitsemaan.

 3. Anne Ranta (varmistettu kirjoittaja)

  Kauniit taidekortit ovat teksteiltään syvällisiä, lohdullisia, rohkaisevia ja ajatuksia herättäviä. Niiden äärellä voi pysähtyä pohtimaan ja keskustelemaan elämää syvällisemmin joko yksin, ystävän kanssa tai ystäväporukan kanssa. Olen käyttänyt kortteja ystävieni kanssa illanvietoissa ja niiden avulla on syntynyt hyviä keskusteluja.
  Kiitos! Suosittelen näitä lämpimästi! ❤

 4. Ritva Seppänen (varmistettu kirjoittaja)

  Upeaa taidetta taiteilijoilta ja viisaita sanoja Tommy Hellsteniltä. Käytän kortteja aamuisin ja kun katson nostettua korttia ajattelen, että mitähän se teksti tähän hetkeen elämässäni haluaa kertoa❤️ Itsen harrastan myös maalausta joten kortissa oleva taide on kiehtovaa katsoa ja miettiä sen sanomaa .

 5. Ritva Seppänen (varmistettu kirjoittaja)

  Kaunista taidetta ja viisaita sanoja

 6. Iris Hulkko

  Taustakuvat ovat suuri miinus korteille. Itku pääsi surunmatkaajalta. Hävittivät korttien sanoman mutta inspiroivat tekemään uuden taustan, omanlaiseni. Oikeita, aitoja kuvia. Laminointi elävöitti kuvat ja kertoi tarinan korttien sanomasta.

 7. Mari (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat kortit. Ulkonäkö todella kaunis. Pyrin nostamaan joka aamukortin ja pohtimaan sen sisältöä. Tulin niin onnelliseksi tästä ostoksesta.

 8. Eija Honkala (varmistettu kirjoittaja)

  Ajattelen käyttäväni ryhmäkokoontumisissa senioritalossa. Helpottaa keskustelua, muodostavat “pohjan”, jolta kukin voi lähteä kertomaan ajatuksiaan muille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...