Ale!

Hyvän mielen villasukat lapsille

22,32  (sis. alv)

Neulo veikeitä eläimiä ja lämpimiä ajatuksia lasten sukkiin​! Kirja on jatkoa suositulle Hyvän mielen villasukat -kirjalle.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): villasukatlapsille Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

HYVÄN MIELEN VILLASUKAT LAPSILLE

Neulo veikeitä eläimiä ja lämpimiä ajatuksia lasten sukkiin​!

Lasten hyvän mielen villasukissa on raikkaita värejä, kekseliäitä yksityiskohtia ja hauskoja kuvioita. Eläinhahmosukat ja nokkelat lorut tuovat pienelle ihmiselle lämpöä jalkoihin ja mieleen. ​

Aloittelijallekin sopivassa kirjassa on kymmenen erilaista sukkamallia 3–8-vuotiaille. Jokaisessa villasukkamallissa on vinkit aikuiselle, millaisia hyvän mielen ajatuksia villasukkiin voi lapselle neuloa. Jokaiseen silmukkaan voi esimerkiksi neuloa lämpimiä ajatuksia, joiden haluaa kannattelevan lasta.

Löydät kirjasta myös pieniä viestejä, jotka voit antaa lapselle villasukkien mukana. Samalla kun lapsi saa lämpöä pieniin jalkoihin, hän saa lämpöä mieleen – kannustavia ja kauniita sanoja, jotka kannattelevat häntä elämässä eteenpäin. Lämmöllä annettu on lämmöllä kannettu!

Kirjassa annetaan myös vinkkejä sukkien neulomiseen aikuisen koossa.

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Sannalta on aiemmin julkaistu kirjat Hyvän elämän reseptitUnelmakarttakirjaTsemppikirja, Lasten oppeja äideille (toim.) ja Lempeyden kirja. Mia Sumell on suositun SullaVikat-blogin perustaja, intohimoinen neuloja ja suunnittelija. Sannalta ja Mialta on aiemmin ilmestynyt Hyvän mielen villasukat -kirja.

Saatat myös pitää...