Anna itsellesi mahdollisuus -asennekortit

26,90  (sis. alv)

Anna itsellesi mahdollisuus -asennekortit auttavat uskomaan itseesi, luottamaan kykyihisi ja löytämään elämääsi uusia polkuja.

Lannistaako vai kannustaako oma ajattelusi sinua? Asennekortit auttavat tutkimaan omaa sisäistä puhetta ja löytämään kannustavampaa asennetta itseä kohtaan.

Itsesi kannustamiseen 💚

Varastossa

Kuvaus

Anna itsellesi mahdollisuus -asennekortit

Koenko lannistuneisuutta ja pienuutta asioiden edessä vai saanko muutettua ajatteluani ja asennettani sellaiseksi, että asiat innostavat ja vievät mukanaan? Millaisia olisivat sellaiset ajatukset, jotka auttaisivat tarttumaan toimeen ja uusiin mahdollisuuksiin? Millainen sisäinen puhe kannustaisi tekemään elämästä seikkailun, jossa olisi mahdollisuus oppia, kokea uusia asioita ja voida hyvin?

Anna itsellesi mahdollisuus -asennekorttien avulla tutkit estäviä ja lannistavia ajatusmalleja, ja opit ajatusjumpan avulla muuttamaan asennettasi sellaiseksi, että annat itsellesi mahdollisuuden onnistua ja kokea hienoja asioita.

Ajattelulla ja asenteella on valtavan suuri merkitys – suurempi kuin olosuhteilla. Aina olosuhteet eivät ole otolliset, mutta opettelemalla muuttamaan omaa ajattelua ja asennetta esteet muuttuvat mahdollisuuksiksi: ensimmäisiksi askeleiksi ja lopulta uudenlaiseksi suunnaksi elämässä. Kun voimistut sisältäpäin, ulkoiset olosuhteet eivätkä muiden ihmisten mielipiteet horjuta tai estä sinua elämästä omannäköistäsi ja sinusta hyvältä tuntuvaa elämää.

Anna itsellesi mahdollisuus -asennekortit itsesi kannustamiseen 💚 Kortit auttavat uskomaan itseesi, luottamaan kykyihisi ja löytämään elämääsi uusia polkuja.

Lannistaako vai kannustaako oma ajattelusi sinua? Asennekortit auttavat tutkimaan omaa sisäistä puhetta ja löytämään kannustavampaa asennetta itseä kohtaan.

Pakka sisältää 41 ajatuskorttia pohdintakysymyksineen sekä 3 lajittelukorttia omien ajatusten jäsentelyyn.

Nämä kortit ovat sinulle, joka haluat…

…ymmärtää ja hyödyntää asenteen ja ajatusten merkityksen elämää, unelmia ja omaa hyvinvointia mahdollistavana tekijänä.
…tutkia ja tunnistaa haitallisia ajatusmallejasi, jotka rajoittavat mahdollisuuksiasi.
…korvata kielteisiä, jumittavia ja raskasenergisiä ajatusmallejasi myönteisillä, energisillä ja eteenpäin vievillä ajatuksilla.
…parantaa itseluottamustasi ja sisäistä tunnemaailmaasi.
…toteuttaa unelmiasi, oli se sitten ura, työ, harrastus tai jonkin muu kutkuttava ja innostava asia.
…parantaa kokemustasi oman elämäsi laadusta ja omasta hyvinvoinnistasi.
…rakkaudellista rohkeutta elää omannäköistäsi ja itsestä hyvältä tuntuvaa elämää antamatta ulkoisten olosuhteiden tai muiden ihmisten näkemysten horjuttaa sinua
rakkaudellista rohkeutta kohdata muut ihmiset omana aitona itsenäsi.
…elää nyt, jotta ei tarvitse harmitella sitten joskus, että ei tullut ryhdyttyä.

Korttien käyttöohjeet:

Levitä kortit eteesi. Ota erilleen 3 lajittelukorttia, jotka tunnistat väreistä: lila, oranssi ja vaaleanpunainen.

Sitten tutki ajatuskortteja ja lajittele kortit kolmen lajittelukortin päälle sen mukaan, miten koet kortin ajatusmallin vaikuttavan elämässäsi.

Tutki kortteja, joiden ajatusmallin koet haittaavan mahdollisuuksiasi merkittävästi (lila) tai jonkin verran (oranssi) Käännä kortteja yksi kerrallaan, ja tutki ja korvaa ajatuksiasi kysymysten avulla.

Halutessasi voit myös nostaa satunnaisen kortin ja pohtia ajatusmallin vaikutusta elämässäsi. Mikäli tunnistat vaikutuksia, tutki ja korvaa ajatuksiasi kysymysten avulla.

 

Korttien tekijä:

Eija Hinkkala on asennevalmentaja, kirjailija ja Hidasta elämää -sivuston kirjoittaja. Eijan missio on rohkaista ihmisiä toteuttamaan unelmiaan ja elämään itsestä hyvältä tuntuvaa elämää. Hän ravistelee ajatuksiamme rakkaudella, sillä paremmat ajatukset ovat avain parempaan elämään. Eijalta on aiemmin ilmestynyt kirjat Muuta asenteesi, muuta elämäsi ja  Sinä olet enemmän. Lisäksi Eijalta on ilmestynyt Kivat & kurjat ajatukset -kortit. 

 

Kuvitus: Depositphotos

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström

Korteilla on FSC® –merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anna itsellesi mahdollisuus -asennekortit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...