Sinä voit päättää, teetkö ihmisistä, asioista ja elämästä vihollisiasi vai ystäviäsi

Oma mieli on usein erimielinen, kun sydän, järki, ego, pelko ja häpeä käyvät köydenvetoa siitä, ketä ja mitä meidän pitäisi uskoa ja kenellä olisi valta-asema asenteessamme.

Voimme kuvitella, ja moni on kokenutkin, minkälaista on toimia oikukkaan ja tuulella käyvän johtajan alaisuudessa. Jos emme voisi mitenkään vaikuttaa hänen johtamistapaansa, eikä parannusta olisi näkyvissä, äänestäisimme todennäköisesti jaloillamme.

Omasta mielestä emme voi ottaa lopputiliä, mutta omalle mielelle ei johtajuutta pidä antaakaan. Juuri sen tuulisuuden vuoksi. Vielä vähemmän jonkun muun mielelle.

Meidän on säilytettävä ylin päätösvalta siitä, teemmekö itsestämme, muista ihmisistä, asioista ja elämästä vihollisiamme vai ystäviämme ja olemmeko huonon vai hyvän puolella. 

Voimme valjastaa mielen voimaksemme ja hyvän puolella olevaksi matkakumppaniksemme, korvaamalla olemassa olevia menneisyytemme ohjelmoimia mielen asetuksia parempaa tulevaa tukeviksi.

Korvaamisen menetelmä edellyttää omien ajatusten havainnointia. Se edellyttää egon, pelon ja häpeän tuottamien haitallisten ajatusten tunnistamista ja tunnustamista ja vilpitöntä halua muuttaa asennettaan myönteisemmäksi.

Koska asenne aineksineen on pääosin menneisyytemme tuotosta, olemme ehtineet ohjelmoida tiedostamattoman mielemme monenlaisella kielteisellä datalla tuhansien toistojen kautta. Siksi myönteisyyden vahvistaminen vaatii uusien, hyvän puolella olevien ajatusten runsasta toistoa. Toiston myötä tiedostamaton mieli ohjelmoituu uudella tavalla, ja uudet, alussa hennot hermoradat ja -yhteydet vahvistuvat uuden tiedon valtaväyliksi.

Mitä vankempia ja syvempään juurtuneita asenteemme haitalliset ainekset ovat, sitä enemmän uusien ajatusten toistoja tarvitsemme. Niitä tarvitaan kymmenistä satoihin, riippuen itse kunkin tarpeista ja tavoitteista. Minimimäärä on kuitenkin vähintään kolme viikkoa päivittäistä tietoista uuden ajatuksen tai ajatusryppään toistoa.

Uusien ajatusten on oltava linjassa omien tavoitteiden kanssa ja ajatusten on oltava selkeitä. On tiedettävä, mitä haitallisen tilalle haluaa. Mielen ja tunteiden on myös oltava keskenään linjassa, jolloin uudelleenohjelmointi tuntuu merkitykselliseltä. Tunteeton ja merkityksetön, robottimainen toisto ei tuo toivottuja tuloksia, se on vain ajan ja energian tuhlausta.

Voit kirkastaa tavoitteesi kysymällä itseltäsi, mitä asiaa haluat muuttaa elämässäsi ja millaista asennetta muutokseen tarvitset. Mitä asenteesi osaa on muutettava? Ohjelmointi toimii sitä paremmin, mitä selkeämpi ja jopa yksityiskohtaisempi visio sinulla on muutoksesta.

Mitä enemmän myönteisiä tunteita, kuten iloa, innostusta, rakkautta ja luottamusta toistettaviin ajatuksiinsa liittää, sen tuloksekkaampi niiden vaikutus on.

Suosittelen sinulle alkuun etenemistä pienin askelin. Kokeile kolmen viikon kuuria jonkin tunnistamasi yksittäisen, elämääsi ja unelmiasi rajoittavan ajatuskaavan tai uskomuksen korvaamiseksi. Ole utelias ja katso, mitä tapahtuu. Olen melko varma, että saat jo tuon ajan jälkeen hienovaraisia merkkejä korvaamisen periaatteen toimivuudesta.

Korvaamisen periaate edellyttää siis kolmen seuraavan asian toteutumista ja läsnäoloa

Korvaavien ajatusten selkeyttä, eli tavoitellun muutoksen kirkkautta ja merkitystä
Toistoa, toistoa, toistoa
Ohjelmointiin liitettävää voimakasta mielihyvän tunnetta

Mitä elävämmin pystyt eläytymään myönteisiin tunteisiin, kuten iloon, levollisuuteen, rakkauteen, luottamukseen ja vapauden tunteeseen, sen paremmin ohjelmointi toimii. Ja mitä paremmin pystyt fiilistelemään muutoksen kohteena olevia asioita jo totena, sen todennäköisemmin ne todeksi myös muuttuvat.

Korvaamisen periaate ei kulje oikotietä, on nähtävä vaivaa, mutta vaiva kannattaa, sillä kyseessä on kuitenkin nopein ja pysyvin tapa parantaa oman elämän laatua. Siinä ohessa myös ympärillä olevien muiden ihmisten elämän laatua.


Lue ihmeessä lisää asenteen korjaamisen menetelmästä uudesta kirjastani. Osta kirja tästä. 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image