5 asiaa, jotka tekevät sinusta seksikkään, viehättävän – ja vastustamattoman ihanan kumppanin!

Näiden listaamieni asioiden toivoisin olevan piirteitä, joista me ihmisissä aina suuresti viehättyisimme ja joita pitäisimme seksikkäinä, koska niiden olemassaolo, sekä pysyvyys ihmissuhteissa luovat vakaata pohjaa psyykkiselle, fyysiselle, sekä seksuaaliselle terveydelle ja hyvinvoinnille.

Nämä  jutussa listaamani viisi asiaa ovat samalla vastavoima epäterveille, satuttaville ja narsistisille suhteille ja muistathan pysähtyä heti, jos suhteen alun jälkeen ne yhtäkkiä “katoavat” tai muuttuvat täysin päinvastaiseksi, jopa kaltoinkohteluksi.

1. On tosi viehättävää, kun tiedät heikot kohtasi ja hyväksyt epätäydellisyytesi ja haluat olla sinut kaiken sen kanssa.

Oman epätäydellisyytesi hyväksyminen voi antaa muillekin luvan olla epätäydellinen ja näin ollen ilmapiiristä tulee paljon rennompi ja hauskempi.

2. On hyvin viehättävää ja seksikästä, kun kerrot ystävällisellä tavalla tunteistasi suoraan, avoimesti ja rehellisesti.

Selkeä ja johdonmukainen kommunikaatio, ilman sekavaa ja hämmentävää viestintää ja käyttäytymistä auttaa paremmin ymmärtämään kaikkea kanssakäymistä.

Näin ei tarvitse yrittää tulkita toista, joka taas voi viedä paljon energiaa.

3. Se viehättää, kun pidät huolta omasta mielenterveydestäsi.

Käytpä sitten terapiassa, olet kiinnostunut psykologisista ilmiöistä, meditoit tai vaikkapa luet itsetuntemusta kehittäviä kirjoja, on tosi viehättävää, kun olet henkisesti rikas.

4. On viehättävää, kun otat vastuuta omista teoista ja sanoista.

Se luo turvallisuuden tunnetta ja luottamusta ja näin ollen lähelläsi on mahdollisuus voida hyvin.

5. On seksikästä, kun puhut avoimesti seksuaalisuudesta ja siihen liittyvistä haluista, toiveista ja rajoista, sekä myös omista epävarmuuksista ja olet kiinnostunut vastavuoroisesti myös toisen ajatuksista näihin liittyen.

Seksuaalisuus ja seksi on näin ollen hauskempaa ja nautintoa tuottavampaa kanssasi.

Mikä muu mielestäsi on viehättävää? Mikä muu on seksikästä? Mitä muuta me ihmissuhteilta tästä eteenpäin halutaan ja tarvitaan, jotta suhteessa voi oikeasti voida hyvin?

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image