Etsitkö aina sitä yhtä ja oikeaa? – Tämä saattaa olla yksi tärkeimmistä ohjeista rakkaudessa

Ihmisillä on erilaisia toiveita rakkauden ja kumppanin suhteen. Usein nämä toiveet vaihtuvat vuosien aikana moneen kertaan. Elämä opettaa meille jokainen hetki uusia asioita itsestämme ja rakkaudesta, siten opimme paremmin ymmärtämään, millainen ihminen sopii parhaiten rinnallemme.

Lapsena ja nuorena mietimme usein toisten ihmisten ulkonäköä, millainen tyttö- tai poikaystävä olisi paras vaihtoehto. Kaverikirjaan oli kirjoitettu top 5 lista parhaista tytöistä tai pojista. Samaan aikaan toivottiin, että itse löytäisi nimensä ihastuksen listalta.

Sitten ajan kanssa ymmärsimme, että ulkonäkö ei ollutkaan kaikista tärkein asia kumppanissa.

Teininä tai nuorena aikuisena koetut ensirakkaudet opettivat meille usein sen, että suurinkaan ihastus ei välttämättä kestä ikuisesti. Tästä alkoi oppiretki siihen, kuinka monimutkainen asia rakkaus on.


Maailma on täynnä kliseisiä lauseita, millainen on täydellinen parisuhde. Jotkut etsivät ratkaisua horoskoopeista, toiset kokeilevat onneaan Tinderissä ja jotkut oppivat monen sydänsurun kautta, mitä ainakaan eivät parisuhteelta halua.

Ehkä elämän yksi tärkeimmistä ohjeista rakkaudessa onkin se, että ei ikinä kannata etsiä rinnalleen täydellistä kumppania. Jos vaatii toiselta täydellisyyttä, täytyy jatkuvasti miettiä, osaako itse olla toiselle täydellinen kumppani.

Jos opimme sietämään toistemme heikkouksia ja myöntämään myös omat virheemme, silloin parisuhteessa on tilaa hengittää. On helpompi korjata yhdessä rikkinäisiä sydämiä rakkaudella ehjäksi, kuin surra jokaista täydellisen rakkauden mielikuvaan tullutta säröä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image