Koskaan ei voi kiittää liikaa toista ihmistä, itseään tai elämää – Kiitos on parhaimmillaan osoitus syvästä kunnioituksesta

Jos haluaa olla onnellinen, ei kannata odottaa sitä hetkeä, että onni pamahtaa lottovoiton lailla postiluukusta sinä viikkona, kun ei edes lotonnut. Jos haluaa olla olla onnellinen, kannattaa pysähtyä miettimään, mitkä asiat elämässä on hyvin juuri nyt – mitään poistamatta, mitään lisäämättä.

Ei varmasti tule päivää, jolloin kaikki olisi täydellisesti kuten mielikuvissa, mutta silti siinä hetkessä asiat ovat niin täydellisesti kuin ne siinä hetkessä vain suinkin voivat olla. Valtavan moni asia on vinksallaan, mutta valtavan moni asia on kohdallaan.

Kun tuijottelee ja huomioi niitä asioita, joista on juuri nyt kiitollinen, saattaa tuntea, miten onnellisuus ja tyytyväisyys pyyhkäisevät koko olemuksen läpi. Ohitsekiitävänä onnellisuuden hetkenä hyvien asioiden äärellä tuntuu hyvältä.

Kiitollisuus ja kiitos tekee myös ympärillä olevat ihmiset onnelliseksi. Pienellä sanalla on iso vaikutus, kun se kulkee sydämestä sydämeen samalla, kun katseet kohtaavat. Koskaan ei voi kiittää liikaa toista ihmistä, itseään tai elämää. Kiitos on parhaimmillaan osoitus syvästä kunnioituksesta.

Kiitollisuus-villasukkiin neulotaan niin paljon kiitollisuutta, että sukkien käyttäjä tuntee sen sydämessään – ja jaloissaan. Kiitollisuus-sukat jalassa on helppo kääntää huomion valokeila niihin asioihin, joista elämässään haluaa kiittää ja joista on onnellinen. Pienikin hetki voimaannuttavien ajatusten äärellä saa ihmeitä aikaan! Ja sitten kun oppii siirtelemään huomiotaan, se sujuu sutjakkaasti missä ja milloin tahansa.

Teksti on kirjasta Hyvän mielen villasukat, kohdasta Kiitollisuussukat. Neulo itsellesi tai jollekin ihanalle kiitollisuusvillasukat, jotta olisi helpompi pysähtyä hyvien asioiden äärelle aina, kun jalassa on nämä villasukat. Huom! Nämä Kiitollisuussukat sopivat hyvin myös aloittelijan puikoille! Tilaa oma kirjasi ja neulo omat sukkasi vaikka näissä väreissä:

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image