Älä mieti vaikealla hetkellä, miksi aina minä – tee mieluummin näillä kysymyksillä tilaa vapauttaville oivalluksille!

Kun elämä heittää vastoinkäymisiä tielle, moni unohtuu uhrin asemaan. Silloin ei ole helppo nähdä ratkaisuja tai muistaa, mitä kaikkea on tehtävissä tilanteen muuttamiseksi.

Kun tilanteesi tuntuu umpikujalta, mieleen saattaa nousta kysymyksiä, kuten ”Miksi minulle aina käy näin?” tai ”Miksi en koskaan onnistu?”.

Nämä kysymykset kertovat voimattomuuden tunteesta. Niihin on sisäänrakennettuna uskomus, että olen pysyvästi vastoinkäymisten uhri – eikä tilannetta voi millään muuttaa. Aivan kuin jokin pitäisi sinua loputtomiin vaikeuksien vankina.

Opettele kysymään itseltäsi voimauttavia kysymyksiä, jotka antavat sinulle tilaa ja vievät kohti ratkaisuja.

Nämä viisi kysymystä auttavat sinua kirkastamaan tämän hetken tilannetta, näkemään mahdollisuuksia ja löytämään voimavaroja.

 1. Missä olen juuri nyt? On tärkeää uskaltaa katsoa tilannettaan rehellisesti. Voit lähteä eteenpäin ainoastaan siitä, missä oikeasti olet.
2. Mihin haluan päästä? Tämän hetken tarkastelun jälkeen käännä katseesi rohkeasti siihen suuntaan, minne toivoisit elämässäsi pääseväsi.
3. Mikä pitää minua paikallaan? Mitä on minun ja tavoitteeni välissä? Tutkaile, ovatko esteet sisäisiä (esim. uskomukset tai pelot) vai ulkoisia (esim. ajan, rahan, tiedon tai muiden voimavarojen puute).
4. Mitä pitäisi tapahtua, jotta kokisin onnistuvani? Usein meillä on hyvin rajalliset onnistumisen kriteerit – jos et koskaan tunne onnistuvasi, ehkä sinun pitää muuttaa määritelmää siitä, minkä lasket onnistumiseksi.
5. Mikä auttaisi minua haluamaani suuntaan? Millaisia voimavaroja tarvitsen ja mistä voisin niitä löytää? Mikä tahansa ei välttämättä ole elämässä mahdollista, eikä tarvitsekaan – mutta jo se ajatus, että valitset katsoa voimavarojen ja ratkaisujen suuntaan, auttaa eteenpäin.

Ehkä esteet sinun ja toiveidesi välissä eivät olekaan pysyviä. Suuretkin mannerlaatat liikahtavat, kun uskallat pohtia erilaisia vaihtoehtoja.

Mikä tahansa ei välttämättä ole elämässä mahdollista, mutta jo ajatus siitä, että haluan olla auki uudelle, alkaa tuoda mahdollisuuksia tarjolle.

Kaipaatko muutosta, pientä tai suurta? TULOSSA la 15.10.22 Kasva kirjoittajaksi -etäretriitti, teemana Hoida itseäsi kirjoittamalla. Rentouttavan, inspiroivan päivän aikana opit, miten löydät itsestäsi uusia voimavaroja. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. (Mukana ihana bonus!)

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image