Asenne edellä! 5 vinkkiä, joilla luot päivästäsi iloisen ja raikkaan

Huono asenne voi olla vain tapa

Jos heräät voivotellen, että taas pitää mennä töihin, on kiire, pitää hoitaa se ja tämä, ulkona on inhottavan tuulista… on olo aika negatiivinen heti aamusta. Suorittava asenne ei rajoitu vain aikaan, jolloin kalenterisi on täynnä, vaan nämä ajatukset surraavat päässä kuin tavan vuoksi myös vapaalla.

Yksi yleisimmistä sanoista tällaisen asenteen vallitessa on pitää. Pitää mennä töihin. Pitää tehdä ruokaa. Pitää hakea lapset. Nämä asiathan ovat todellinen lottovoitto.

Sinun ei tietenkään pidä yrittää arvostaa surkeaa työpaikkaa, jossa et viihdy, tai muutenkaan feikata olevasi huippufiiliksissä, jos et ole. Mutta asenne on kumma juttu.

Usein asenteemme on ihmeellisen nihkeä hetkissä, joissa ei ole mitään vikaa.

Katsomme elämää negatiivisen linssin läpi hetkissä, joita voisimme oikeasti arvostaa.

5 vinkkiä asenteen muuttamiseen

  1. Kun heräät, ota kasvoillesi hymy ja kiitä edessä olevasta päivästä. Elämä on ihmeellinen kokemus ja lahja. On traagista, jos se valuu sormiemme lomitse, kun valitamme siitä että lempihupparimme onkin vielä pesukorissa.
  2. Arvosta sitä, mitä sinulla on. Keskity siihen ihan oikeasti. Et jaksa kävellä kauppaan? Pystyt kävelemään, mikä on oikeastaan ihan mieletön juttu. Et pysty kävelemään? Jos sinulla on toimiva apuväline, voit olla todella kiitollinen. Liian usein katseemme siintää johonkin, joka on näennäisesti eteen ja ylös. Jollain näyttää olevan jotakin enemmän kuin minulla. Harva ajattelee, että minulla on oikeastaan todella paljon – vaikka olisikin.
  3. Korjaa asennettasi pitkin päivää. Jos tympeä fiilis valtaa sinut, voit napsahtaa siitä irti koska tahansa. Tympeä asenne jatkuu vaikka päiväkausia, jos sen vain antaa jatkua. Se on suojakuori. On herkkää kohdata maailman ihmeet sydän auki, sillä meidän pitää esittää tehokkaita ja virtaviivaisia yksilöitä. Kuka päättikään, että se on meille luontaisin tapa olla? Silti ihailemme lasten kykyä nähdä ihmeet joka hetkessä ja tarttua niihin innokkaasti. Koska meillä on sama halu sisällämme. Se on luontaisin asenteemme.
  4. Dress to impress. On todella vaikeaa olla surkeana, kun on puhdas ja raikas sekä pukeutunut kauniisti ja mukavasti. Joskus ensimmäinen askel on nousta ylös sohvalta, laittaa nuhjuiset vaatteet koneeseen ja antaa veden huuhtoa negatiivisuus iholtaan!
  5. Rakasta itseäsi. Muokkaa asennettasi itseäsi kohtaan vähitellen – kaksi sanaa kerrallaan. Löydät tästä vinkistä kokonaisen artikkelin täältä! 

Lisää loistoasennetta elämääsi? Kurkkaa Mitran kirjat Seksi ja läsnäolo sekä Sisäisen rauhan käsikirja tästä!

 

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image