Tuure Kilpeläinen: 3 asiaa, mitä suuri rakkaus on opettanut

Valon pisaroita podcast

Hidasta elämää -median Valon pisaroita -podcastissa suomalaisten rakastama artisti Tuure Kilpeläinen avautuu rakkaudesta vaimoonsa Manuela Boscoon.

Näin Tuure kertoo rakkauden muuttaneen häntä:

1. Sitoutumiskammo on mennyttä. ”Manuela on sellanen, joka on sit lopulta tehnyt musta miehen. Mul on ihmissuhdehistoriassa poikamaisuuksia, mikä liittyy semmoseen sitoutumisen pelkoon, semmoseen niinkun vapauden illuusioon. Mä haluun et kukaan ei kahlitse mua. Nyt mulla on sellanen peili vastassa, että mä yhtäkkiä ajattelen, että sitoutuminen on todella seksikästä ja hieno ja iso asia. Vaimoni haastaa inhimilliseen kasvuun olla mies.”

Valon pisaroita -podcastissa vieraana Tuure Kilpeläinen.
Valon pisaroita -podcastissa vieraana Tuure Kilpeläinen. Haastattelijana Pequ Nieminen.

2. Henkinen etsintä ja yhteys ovat vahvistuneet. ”Tällä hetkellä mulla ei ole selkeää henkistä kotia tai yhteisöä. Vaan se on sitä etsintää ja tutkimista. Vaimon kanssa jaetaan etsintä ja yhteys. Olis vaikeeta ajatella et se olis vaan privaattia. Kyl se on ollu meitä alusta asti yhdistävä tekijä. Meil saattaa olla omat seremoniat, miten toteutetaan meidän omaa yhteyttä, yhteyttä jumalaan ja yhteyttä rakkauteen. Ne on pyhiä ja henkilökohtaisia.”

3. Rakkaus on opettanut armollisuutta ja lempeyttä. ”Just tänä aamuna Manuela sanoi mulle, että sun pitäis olla itteäs kohtaan vähemmän ankara ja enemmän armollinen, ni sä voisit olla ehkä muitakin kohtaan armollisempi. Mä harjottelen olemaan lempeämpi.”

Millaista on Tuuren mielestä olla mies nykypäivänä? Miten hänestä tuli muusikko? Mitä kaikkea henkisyys Tuurelle merkitsee ja millaisen henkisen perinnön hän haluaisi jättää jälkeensä? Kuuntele koko podcastjakso Storytelistä.

Etu Hidasta elämää -lukijoille: 30 päivää ilmaista kuunteluaikaa uusille Storytelin käyttäjillä kun rekisteröidyt täältä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VAIN 24 tunnin AJAN 25.9. klo 10 asti IHANAT UUTUUDET alennuksessa! Etukoodilla JOULU10 Paremman parisuhteen joulukalenteri ja Sielun sopukoita -joulukalenteri 10€ / kpl (norm. 14,90€) 
PUOTIIN
close-image