Tuure Kilpeläinen: 3 asiaa, mitä suuri rakkaus on opettanut

 

Suomalaisten rakastama artisti Tuure Kilpeläinen kertoo rakkaudesta vaimooaan Manuela Boscoa kohtaa.

Näin Tuure kertoo rakkauden muuttaneen häntä:

1. Sitoutumiskammo on mennyttä. ”Manuela on sellanen, joka on sit lopulta tehnyt musta miehen. Mul on ihmissuhdehistoriassa poikamaisuuksia, mikä liittyy semmoseen sitoutumisen pelkoon, semmoseen niinkun vapauden illuusioon. Mä haluun et kukaan ei kahlitse mua. Nyt mulla on sellanen peili vastassa, että mä yhtäkkiä ajattelen, että sitoutuminen on todella seksikästä ja hieno ja iso asia. Vaimoni haastaa inhimilliseen kasvuun olla mies.”

2. Henkinen etsintä ja yhteys ovat vahvistuneet. ”Tällä hetkellä mulla ei ole selkeää henkistä kotia tai yhteisöä. Vaan se on sitä etsintää ja tutkimista. Vaimon kanssa jaetaan etsintä ja yhteys. Olis vaikeeta ajatella et se olis vaan privaattia. Kyl se on ollu meitä alusta asti yhdistävä tekijä. Meil saattaa olla omat seremoniat, miten toteutetaan meidän omaa yhteyttä, yhteyttä jumalaan ja yhteyttä rakkauteen. Ne on pyhiä ja henkilökohtaisia.”

3. Rakkaus on opettanut armollisuutta ja lempeyttä. ”Just tänä aamuna Manuela sanoi mulle, että sun pitäis olla itteäs kohtaan vähemmän ankara ja enemmän armollinen, ni sä voisit olla ehkä muitakin kohtaan armollisempi. Mä harjottelen olemaan lempeämpi.”

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image